Kata jouluna rohkeasti - katso ideat!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Sopiva pöytäliina ja kauniit astiat luovat juhlakattauksen perustan, mutta tunnelma ja persoonallisuus lisätään vasta niiden jälkeen. Joulukattauksessa saa leikitellä, revitellä ja fiilistellä. Voit hakea luonnosta oksia, käyttää kynttilöitä ja valoja luovasti ja askarrella itse kivoja pieniä yksityiskohtia ruokailijoiden iloksi.

Tässä mainioita ideoita StyleRoom-jäseniltä teidänkin joulupöytäänne. Katso linkkien takaa lisää näiden kotien jouluisia kuvia. (kansikuva: jaana_k)

Havuja, omenoita ja kanelitankoja

Image title

Mariajapojat: Pirteä kattaus on rakennettu punaisen, valkoisen ja vihreän ympärille. Havunauha sitoo eri elementit yhteen, omput ja kanelitangot tuovat myös tuoksua.

Image title

localartisan.fi: Vanhan talon puupöydän ääreen sopii runsas luonnonläheinen kattaus, jossa vihreä on pääroolissa.

DGsisustusmania: Tämän kodin jouluateria nautitaan pelkistetyn kauniilla kattauksella. Poronsarvipipari on loistava idea!

Nokkelia diy- ja kierrätysideoita

Image title

Täyttäelämää: Nämä kattaukset osoittavat, että pienellä idealla voi saada suuren vaikutuksen. Vanhan kirjan sivut tai kakkupaperit riittävät tuomaan tunnelmaa ja juhlallisuutta pöytään.

Image title

Leenakarhunen: Servettirengas on myös pieni jälkkäriherkku - mahtavaa!

Image titleAnnanpp: Yksi näyttävä koriste keskellä pöytää on tyylikäs valinta. Annanpp on luonut lasimaljakkoon pienoismaailman diy-kuusista ja koriste-eläimistä. Siro valonauha on kaunis, kun ilta hämärtyy.


Katso lisää kuvia upeista joulukattauksista: www.styleroom.fi/joulukattaus

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia