Katso miten ruokabloggarit kattavat ja muista kisa

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Vielä ehdit osallistua Kutsuva kattaus -kisaan! Voittajakuvia ovat valitsemassa viisi Maku.fi:n bloggaria, jotka tekivät myös omat albuminsa StyleRoomiin. (Edit. kilpailu on päättynyt. Voittaja julkaistaan viikolla 3.)

Taitavien kokkaajien kattauskuvissa ruoka itse on tietenkin pääroolissa. Kattaus saa olla rento, mutta astiat ja yksityiskohdat ovat silti laadukkaita. Katso linkkien takaa lisää kuvia.


Tiinagarvey pitää suosittua Fanni & kaneli -blogia ja on tunnettu kuolattavan kauniista kuvista ja lempeästä tunnelmasta.

Image title


Annamarianiemel on nuori nainen, jonka mielestä elämä on turhaa ilman hyvää kakkua. Hän pitää Lunni leipoo -blogia ja teki StyleRoomiin albumin kauniista talvisesta kattauksesta.

Image title


Annep1 hulvattomasta 52weeksofdeliciousness-blogista rakastaa ruoan lisäksi reissaamista. Maailmanmatkaajan kattauksessa onkin kansainvälinen kosketus.

Image title


Onko nälkä -blogin chefjones elää syödäkseen ja kokkaa myös työkseen. Äijämäisissä kuvissa keskitytään syötävään lopputulokseen, kattaus on mutkaton. Image title


Sarppu on perheenäiti joka kirjoittaa Tyrniä ja tyrskyjä -blogia. Herkkujen ja tyylikkäiden kattausten lisäksi kodissa on myös kaunis, klassinen sisustus. Ihailtavaa siis riittää!

Image title


Loppiaiseen asti on aikaa osallistua Kutsuva kattaus -kisaan. Mukaan voi tulla niin juhlapöydän kuvilla kuin rennoilla, arkisilla kattauksillakin. 

Hyvää ruokahalua!

- Laura/StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia