Käytä portaiden alus fiksusti

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Portaikon alus on ikuinen haaste sisustajalle. Miten tilan voisi käyttää hyödyllisellä tavalla, niin että ratkaisu myös näyttää hyvältä?

Tässä kahdeksan StyleRoom-jäsenen hyvännäköiset portaat ja niiden alle nokkelasti suunnitellut säilytystilat.

Koloon sopivat säilyttimet

Image title

Litteät kenkäkaapit sopivat seinälle syvyydeltään pienessä tilassa. Portaiden nousua myötäilevä ruudukko näyttää hauskalta ja vetää sisäänsä paljon tavaraa, muutakin kuin kenkiä. Katso lisää kuvia Oblik:n kodista.

Saakurkistaa on valinnut kapean portaikon alle kauniin, tyyliin sopivan lipaston.


Ratkaise rakentamalla itse

Image title

Karkin talossa portaiden alla oli turha, tyhjä tila. Koloon rakennettiin huomaamattoman tyylikkäät ovet, ja nyt askelmien alle mahtuu paljon "hankalaa tavaraa" kuten matkalaukkuja ja urheiluvälineitä. Katso lisää kuvia toteutuksesta

JuttaMuotopuolen eteinen valittiin pari vuotta sitten StyleRoomin parhaaksi remonttiratkaisuksi. Ja ihan syystä! Nerokas toteutus näyttää hyvältä ja toimii käytännössä. 


Pientä ja nokkelaa

Image title

Asuntomessuilla saa hyviä vinkkejä myös kodin säiltykseen. Tämä portaan alle rakennettu "salakomero" löytyy Unelmien Talo&Koti -lehden messualbumista.

Rautatielaistalon upean eteisportaikon alle mahtuvat ainakin pienet ihmiset. Lasten takeille ja repuille sopivia koukkuja on helppo kiinnittää rappusiin. 


Kiinteä kaappi

Image title

Kun on reilusti tilaa, kiinteä vaatekomero on loistava vaihtoehto portaiden alle. VillaHuun ja Callithome:n ovelliset kaapit istuvat lähes huomaamattomasti eteistiloihin. Linkkien takaa löydät lisää kuvia toteutuksista.


Erilaisia portaita ja portaikkoja löydät lisää tästä: www.styleroom.fi/sisustus/portaikko

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia