Keittiökisan voitto kodikkaalle ennakkosuosikille!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Minun keittiöni -kilpailu järjestettiin yhteistyössä Avotakan kanssa. Raati valitsi osallistujista finaaliin kuusi kodikasta keittiötä, joiden joukosta voittaja valittiin yleisöäänestyksellä. Kilpailun voitti keittiö, jonka mutkattomaan ja kauniiseen tyyliin ei kyllästy. 

Onnea leenakarhunen ja Liepun kyökissä!

(Katso linkistä koko albumi ja 30 kuvaa ihanasta keittiöstä.)

Image title

Leena viestitti voitosta kuullessaan näin:

"En osaa kuin kiitellä kaikkia äänestäneitä ja albumeitani katselleita. Tietenkin olen voitosta ihan täpinöissäni ja ihmeissäni. Ja palkinto on juuri se mitä toivoin jäsenesittelyjutussa! Toivottavasti keittiöalbumistani välittyi, miten tärkeä koti on minulle ja perheelleni. Keittiössäni eletään tavallista, ihanaa arkea. Sitä yritin kuvillani kertoa, ja taisinkin onnistua siinä :) "

Image title

Liepun keittiön värit vaaleansininen ja kirkkaanpunainen ovat raikas ja persoonallinen yhdistelmä. Tarpeellisia ja kauniita esineitä on ripoteltu kattoonkin.

Image title

Tämä on arkea! Miksi peitellä sisustuskuvissa asioita, jotka jokaisen kodissa ovat läsnä? "Kristalliastiat pestään käsin. Ne kuivuvat kauniin Greengaten pyyhkeen päällä. Leikkuulauta on löytö kirpputorilta", leenakarhunen kirjoitti tähän kuvaan.

Image title

Leenakarhunen saa palkinnoksi Kenwoodin Chef Sense -yleiskoneen (arvo 599 €). Äänestäjien kesken arvotaan viisi A-lehtien asumisenlehden (Avotakka, Meidän Talo, Meidän Mökki, Unelmien Talo&Koti tai Viherpiha) puolivuosikertaa. Näistä ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Onnea Leena ja kiitos kaikille osallistujille sekä äänestäjille!

- StyleRoom-tiimiImage title

Kodikasta on sekin, ettei kaikki aina mene niin kuin Strömsössä...


Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia