Koululaisen huoneen leikkisä sisustus – Kotivinkin sisustusvinkit

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten
Kannattaa käyttää mielikuvitusta, kun sisustaa pienen tai miksei vähän vanhemmankin koululaisen omaa huonetta. Tutustu Kotivinkin lastenhuoneen sisustusideoihin ja -vinkkeihin!


Sisusta persoonallisesti - sisustustarroilla
Pienen koululaisen tyyli ja sisustusmaku saattavat muuttua joskus nopeastikin. Jos jatkuva uudelleen maalaaminen tuntuu liian työläältä ratkaisulta, pystyyy huoneen pintoihin hakemaan kaivattua pientä muutosta sisustustarrojen avulla. Vinyylimuovista voi leikata tarrapilven seinälle, ja valkoiseen kaappiin voi luoda uuden ilmeen graafisten tarrakolmioiden avulla.
Vinkit ja kuvat: Heikki Rautio


Lastenhuoneen sisustus kirpparityyliin
Lastenhuoneen sisustus voi saada uutta potkua kirpparikierroksilta. Tytön huoneen ei aina tarvitse olla pinkki. Iloinen ja värikäs kuosien sekamelska sopii hyvin pienen koululaisen huoneen sisustukseen. Vaihtamalla pinkki muihin väreihin pikkutytön on helppo päivittää koululaisen huoneeksi.
Vinkit: Kotivinkin toimitus Kuvat: Johan Rosenmunthe


Lastenhuoneesta nuoren huoneeksi
Kun nuoren oma huone uudistuu, kannattaa lähtökohdaksi ottaa huoneen asukkaan harrastukset ja kiinnostuksen kohteet. Sisustusta voi selkeyttää yhtenäisellä värityksellä ja sisustustekstiileihin voi lisätä persoonallisempaa ilmettä painattamalla niihin omia kuvioita.
Vinkit: Kirsi Solttila / Atso Mikkola Kuvat: Lauri Mannermaa

Lisää tilan tuntua
Lastenhuone on tila, jossa säilytystilaan kannattaa panostaa. Läpinäkyvät laatikot ovat tosi käteviä. Jos matalan sängyn alle hankkii vielä sopivia säilytyslaatikoita, kaiken muun tilan saa vapaaseen käyttöön.
Vinkit: Jenni Belitz Kuvat: Lauri Mannermaa


Hurmaava tiipii
Koululaisen omaan huoneeseen voi jättää tilaa myös leikille. Lastenhuoneen tiipii toimii kotoisana luku- ja leikkipaikkana koulupäivän jälkeen.
Ohjeet tiipiin tekoon: Elina Vikman Kuvat: Martti Järvi

Lisää sisustukseen liittyviä linkkejä löydät Kotivinkin sivuilta:
www.kotivinkki.fi/kategoriat/sisustus

Tutustu myös Kotivinkin inspiroiviin kuva-albumeihin StyleRoomissa!

– StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia