Kuormalava kodissani – StyleRoomista bongattuja ideoita

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kuormalava on muuttanut varastoilta ja tavarankuljetuksesta koteihin.
StyleRoomista löytyy erilaisia tapoja sisustaa kuormalavoilla. Miten olisi vaikkapa lavoista tuunattu roskiskatos tai kompakti työpiste?


1. Sulassa sovussa kierrätettyjen kalusteiden kanssa

Kuormalava sopii monenlaiseen tyyliin, mutta erityisen hyvin sellaiseen kotiin, josta löytyy muutenkin paljon kierrätettyä ja itse tehtyä. Nannin olohuoneen sisustuksessa kuormalavasohva maastoutuu harmoniseen kokonaisuuteen eikä lavoja ensin miltei edes huomaa sohvapatjojen alta. 

Kuva ja idea: Nanni

Image title


2. Eteisen työpiste kuljetuslavoista

Pieni tila vaatii  kekseliäisyyttä. Kuljetuslavoista rakennettu työpöytä vie suljettuna vain vähän tilaa eteisestä ja avattuna työtason lisäksi saa käyttöön myös yllättävän paljon säilytystilaa pikkutavaroille.

Kuva ja idea: Unelmien Talo&Koti

Image title


3. Roskat kauniisti piiloon lavojen taakse

Kyllä, roskissuojakin voi näyttää hyvältä. Jos pihassa ei ole tilaa varsinaiselle roskiskatokselle, voi roskapöntön piilottaa isokokoisten kuormalavojen väliin. 

Kuva ja idea: Marika-ktk

Image title


4. Minikuormalava lasinalusena

Nämä kuormalavat eivät ole varmaankaan muuhun käyttöön alunperin tarkoitettukaan, kuin  pelkästään hauskoiksi lasinalusiksi. Kuormalavat sopivat hyvin teollisuushenkiseen sisustukseen, olivat ne sitten lasinalusia tai varsinaisia kuormalavakalusteita.

Kuva ja vinkki: Svartvittochrott

Image title


Käy tutustumassa muihinkin StyleRoomista löytyviin kuormalavasisustusideoihin.

– Hannele/Styleroom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia