Kutsuva eteinen - äänestä ja voita

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kaupallinen yhteistyö: JELD-WEN 

Edit 16.11.: Äänestys on päättynyt. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä äänestyksen voittajaan sekä äänestäneiden kesken järjestetyn arvonnan voittajaan. Voittajatieto julkaistaan StyleRoomissa kun voittajiin on saatu yhteys.


Tästä kisassa oli kyse: 

Etsimme Suomen kutsuvinta eteistä, joka toivottaa tervetulleeksi ja antaa kodin tyylistä ja sisustuksesta houkuttelevan ensivaikutelman. Sisustushaasteeseen osallistui 47 kutsuvaa eteistä. StyleRoomin ja Jeld-Wenin edustajista koostuva raati valitsi joukosta neljä finalistia, jotka esittelemme alla. Voittajan äänestätte te! 

Kaikkien 15.11.2015 mennessä äänestäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 200 euron arvoiset JELD-WEN-tuotteet kotiin kuljetettuna. 

Image title

Tutustu finalisteihin

DOMARGARDVILLAOLIVIA: VILLA OLIVIAN ETEINEN

Tyylikkään, 1850-luvulla rakennetun talon eteistilan sisustamisesta haastavan tekevät lukuisat tilaa pilkkovat ovet. Sisustuksen hillityn murrettua sävymaailmaa toistavat jopa naulakon takit ja saappaat. Tutustu Domargardvillaolivian eteisalbumiin tästä.

Image title

Jenni_Talosanomat: Käyntikortti kotiin

Modernisti sisustetun mustavalkoisen eteisen ilmettä saa muutettua helposti liitutauluseinän avulla. Käytännöllinen ja selkeä, lapsiperheelle suunniteltu eteinen. Tutustu Jenni_Talosanomien eteisalbumiin tästä.

Image title

MiiMii: Tervetuloa meille

Kerrostalokolmion pitkänmallinen eteinen tulvii luonnonvaloa ovien ylle asennettujen ikkunoiden ansiosta. Joustinpatjan jousista tehty seinäkoriste kruunaa tilan. Tutustu MiiMiin eteisalbumiin tästä.

Image title

RAUTATIELAISTALO: HIRSISEINÄ JA MUSTAA MAALIA

Vanhan talon korkeassa eteisessä osa puupinnoista on maalattu rohkeasti mustaksi. Jykevä ja persoonallinen portaikko on tämän eteisaulan huomionkerääjä.
Tutustu Rautatielaistalon albumiin tästä.

Image title

Kiitos kaikille sisustushaasteeseen osallistuneille ja onnea finalisteille! 


Image title

Yhteistyössä: JELD-WEN

Tutustu Jeld-Wenin sisäoviin, saunanoviin ja ulko-oviin osoitteessa:

www.jeld-wen.fi

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia