Kuukauden kodeissa ei säästellä romantiikkaa

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Rimpsuja ja ruusuja, pehmeitä muotoja ja lempeitä sävyjä - niistä on romanttiset kodit tehty. StyleRoom-tiimi valitsi KUUKAUDEN KODEIKSI kolme romanttista ihanuutta.


Hanna-Riikka: Maalaisromantiikkaa vintage-vivahteella

Image title

Hanna-Riikka kertoo hullaantuvansa kauniista asioista eikä saa tarpeekseen vanhojen esineiden tuoksusta. Kolmilapsisen perheen koti on täynnä tunnelmaa, joka syntyy tarkasti valituista yksityiskohdista ja sävyistä. StyleRoom-tiimi tykkää etenkin vanhoista rosoisista esineistä, jotka tuovat särmää hempeyden keskelle.


Kotikaupunginlaidalla: rouheaa ja romanttista suloisesti sekaisin

Image title

Tämä koti ei ole romanttinen sanan perinteisimmässä muodossa, koska pehmeän naisellisuuden lisäksi sisustuksessa on paljon tummaa ja maskuliinista sekä röyhelöistä karsittuja yksityiskohtia. Kotikaupunginlaidalla-Frida on ammatiltaan sisustussuunnittelija, minkä kyllä huomaa. Pidämme erityisesti puun ja laadukkaiden tekstiilien käytöstä!


Wilhelmiinashome: Shabby chic -tyyliä ja vaikutteita Englannista

Image title

Wilhelmiina kertoo vaihtavansa huoneiden ilmettä vuodenaikojen mukaan. Tästä kodista eivät ruusut ja röyhelöt lopu, vaikutteita on haettu asukkaan mukaan englantilaisesta sisustamisesta ja koristeellisesta shabby chic -tyylistä. Kiinnitämme huomiota etenkin huolellisesti tehtyihin asetelmiin tasojen päällä.


Mitä sinä pidät lokakuun kodeista?

- StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia