Kuukauden kodit: kolmen eri tyylin tunnelmaa

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

StyleRoomissa on valtavasti kauniita ja inspiroivia koteja. Haluamme varmistaa, että tekin löydätte ne. Maaliskuussa ihastelemme Minttu1:n maalaisromanttista sisustusta, tuulentuvan mittavasti remontoitua omakotitaloa sekä exminimalistin modernia skandityyliä.

Image title

Täällä asuu Minttu1

"Olen maalaisromanttiseen, valkoiseen ja vanhoihin tavaroihin hurahtanut nainen."

StyleRoom-tiimi tykkää erityisesti asunnon keväisen hempeästä värimaailmasta, monista suloisista yksityiskohdista sekä olohuoneen kauniista takasta ja tiilitapetista.

Image title

Täällä asuu tuulentupa

"Kodissamme on ollut mittava taloremontti kolmen vuoden ajan ja jatkuu aina vaan - ikuisuusprojekti.  Kotia laitetaan varojen ja fiiliksen mukaan."

StyleRoom-tiimi ihastui vanhan puutalon upeaan muodonmuutokseen, jota on esitelty monipuolisesti ennen/jälkeen-kuvissa. Vaaleaksi maalattu saarniparketti tuo taloon  valoa sekä korostaa lämminhenkistä ja raikasta sisustusta.

Image title

Täällä asuu exminimalist

"Suomalais-italialainen perheemme asuu tällä hetkellä Saksassa ja sisustaa kaupunkirivitaloa. Moderni skandityyli saa piristystä kirppislöydöistä ja minimalistisuuskin on aina vain pehmenemään päin."

StyleRoom-tiimin silmää miellytti erityisesti asunnon rauhallinen ja ajaton tunnelma. Olohuoneen vanhat puutikkaat ovat kaunis sisustuselementti klassikkokalusteiden keskellä. 


Mitäs mieltä olette valinnoista? 

- Nea + muut / StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia