Kuukauden kodit: rentoa, värikästä ja itse tehtyä

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Heinäkuussa StyleRoom-tiimin tekevät iloiseksi rennot ja kirkkain värein maustetut lapsiperheiden kodit. Lyden kotona sisustuksen punaisena lankana kulkee keltainen aksenttiväri. Nuapurissa kotoinen tunnelma syntyy sekoituksesta vanhaa, uutta ja rohkeasti uudistettuja pintoja. TytDiyn valoisista kotikuvista huokuu käsillä tekemisen ilo.

Täällä asuu TytDiy

TytDiyn kodissa näkyy hurmaavalla tavalla itse tehty sisustus. Muuten neutraalin sävyisessä sisustuksessa huomion varastavat 1-vuotiaan tekemä taulu, perunapainetut ananastyynyt ja itse toteutettu "kelim-matto". Kaapinoveen kiinnitetty liitutaulutarra antaa vapaat kädet myös jälkikasvun taiteilulle.

Image title

Täällä asuu Nuapurissa

Nuapurissa remontoidaan ja sisustetaan tee-se-itse-ajatuksella ja väsymättömällä vimmalla. Modernin graafinen sisustustyyli muuttuu kotoisaksi väreillä, räiskeellä ja ripauksella retroa. Seinäpinnoissa on käytetty niin rohkeasti värejä ja kuvioita että hillitympää hirvittää - ja rohkeampi värinkäyttäjä huokaa *ihanaa*.

Image title

Täällä asuu Lyde

Lyden koti on yhdistelmä uutta ja vanhaa, värikästä ja mustavalkoista, klassikoita ja kirppislöytöjä. Tässä kodissa sisustuksen läpi kulkee punaisen sijaan "keltainen lanka" - ja kyllähän pilkahdus kirkkaan keltaista saa hyvälle tuulelle kenet tahansa.

Image title

Toivotamme Lydelle onnea uuteen kotiin! Uusia kotikuvia odotellessa kannattaa jo tutustua uuden talon uutuuttaan kiiltävään keittiöön.

StyleRoom-tiimi


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia