KUUKAUDEN KODIT: Valoa ja rentoa raikkautta

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

StyleRoom-tiimin kuukauden suosikkikodit ovat tässä. Ihastuimme helmikuussa annariikkanuutisen vanhan talon tunnelmaan, piijasin kodin keväiseen raikkauteen ja missionimpossiblen persoonalliseen tyyliin. 


Image title

Täällä asuu annariikkanuutinen

Perheen tunnelmallinen koti on vanhassa kyläkoulurakennuksessa. "Neljän vuoden remontin jälkeen on valmistunut wc/kodinhoitohuone, kylpyhuone, kirjasto/työhuone, keittiö, eteisaula, lastenhuone, makuuhuone, olohuone ja ulkoeteinen/rappukäytävä", kertoo perheen äiti. Ja urakkaa on vielä lähes 200 neliön verran edessä. 

StyleRoom-tiimi tykkää erityisesti tapeteista sekä kodin rennosta tunnelmasta, jossa asukkaiden touhut saavat näkyä.


Image title

Täällä asuu piijas

"Asumme valoisassa talossa metsän laidalla, mäen päällä. Kodissa jota sisustetaan rakkaudella ja jossa tehdään paljon itse", kertoo Piia. 

Kodissa on tosiaan ihana valo ja vaaleus, ja paljon kaunista luonnonläheisyyttä, kivoja yksityiskohtia sekä väriläiskiä. StyleRoom-tiimi ihastui etenkin keittiön suloisiin yksityiskohtiin. 


Image title

Täällä asuu missionimpossible

Ryhdikäs mutta kodikas koti, jossa moderni ja vanha ovat kavereita keskenään. Värejäkään ei pelätä käyttää, etenkin pikkutytön huone on mainio väripilkku. StyleRoom-tiimi tykkää erityisesti kauniin värisistä nahkasovista ja katon puuparruista.


Mitä pidät valinnoistamme? Vaikeaa oli taas päättää. Onneksi maaliskuu tulee pian...

- Laura, Hannele, Anna ja Nea


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia