Kuukauden luovat diy-ideat TOP3

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kivaa, kekseliästä ja käytännöllistä! Nämä kolme tekijää yhdistyvät StyleRoomin kuukauden Top3-valinnoissa. Sivustollamme on niin paljon jäsenten upeita tee-itse-tuotoksia, että kolmen valitseminen on kinkkistä. Tähän hyvännäköiseen kolmikkoon päädyimme tällä kertaa. 

Kylpyhuonekärrystä keittiökalusteeksi

Image title

Nipalanipanat on luovan tuunauksen mestari. Yksi hänen kesäisistä projekteistaan on tässä: vanhoista kylpyhuonekärryistä tuunattu keittiön säilytysihme. Tyylikäs lopputulos koreineen säilöö kaiken mille keittiöstä ei kenties muuten löydy omaa paikkaa. Katso lisää kuvia täältä.

Pihakeinu amppelikoristeineen

Image title

Kun kaupan pihakeinut eivät tyydytä tyylisilmää... 2xilo rakensi oman vaijereissa roikkuvan keinun. Seinälle ripustetut amppelit ja valosarja viimeistelevät sympaattisen nurkkauksen. Katso lisää "Ihan pihalla" -kuvia.

Kuistin tappinaulakko

Image title

Jälleen kerran yksinkertaisin näyttää parhaalta. Oblik:in kuistilla on monta kaunista ja käytännöllistä diy-toteutusta. Monikäyttöinen tappinaulakko ja vanerinen säilytyslaatikko sopivat täydellisesti yhteen ja juuri tälle kuistille. Katso lisää kuvia hurmaavasta kuistista.

Kaikki jäsentemme diy-toteutukset löydät täältä www.styleroom.fi/teeitse


Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia