Kuumat kirpputorilöydöt x 10

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Onnistunut kirpputorilöytö voi johtaa hurmostilaan. Katsokaa miten hienoja juttuja StyleRoom-jäsenetkin ovat löytäneet muiden ihmisten kirpparikuormista!

Valitsimme tähän 10 aarretta, jotka olisimme halunneet itsekin bongata. 

Image title

1. Ryijyt ovat jälleen ilmestyneet sisustajien päiväuniin. Hyviä löytöjä voi tehdä vanhempien sukupolvien vinteiltä, mutta Meejateese nappasi omansa kirpparilta. Katso lisää kuvia olohuoneesta, johon ryijy päätyi. 

2. Vileksenhovin herätyskello pitää kuulemma niin kovaa ääntä, ettei sitä uskalla vetää. Onneksi kello kelpaa mainiosti myös makuuhuoneen koriste-esineeksi.

3. EloisaBonjour rakastaa ja keräilee vanhoja valaisimia. Tämä kaunis yksilö löytyi kirpparilta. Katso millaisia muita valaisimia kodin kokoelmassa on. 

4. Ysäri is back, niin myös baaripöydät, tarjoiluvaunut ja muut hetkeksi unohdetut aarteet. Jennalla on albumissaan muitakin kiinnostavia löytöjä

5. Tuulentuvan esittelemä kirpparilöytö on juuri sellainen, joka saa huokailemaan kateudesta. Kyseessä on  itsensä Kukkapuron suunnittelma design-tuoli. 


Image title

6. ja 10.  Vihreatalon Annika on sisustanut Vihreän talon lähes kokonaan kirpputorilöydöillä. Värikkäitä silkkikuorisia täkkejä ja kauniisti patinoituneita peilejä ei voi koskaan olla liikaa.  

7. Puisessa lääkekaapissa on sympaattisen nostalginen tunnelma. Kaksinkaksiossa koosti albumin kotinsa tärkeistä yksityiskohdista, joihin kaappikin kuuluu.  

8. Entisaikojen kirjapainokastit ovat täydellisiä lokerikkoja pienten aarteiden säilyttämiseen. Lyylin kodissa kirpparilöydöillä on tärkeä rooli. 

9. Myjuwin kirpputorihankintojen helmiin kuuluu Radomskon ZMP-tuoli. My things -albumissa myös muita kodin tärkeitä juttuja. 


Mikä on sinun paras kirpputorilöytösi? Muistathan lisätä hakusanan "kirpputorilöytö" kuviin, jotta me muutkin löydämme aarteesi!


Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia