Kylppäri kuntoon -kilpailun voittajassa on myös särmää!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: PUKKILA 

StyleRoomin ja Pukkilan Kylppäri kuntoon -kilpailuun osallistuttiin kekseliäillä kylpyhuoneen sisustusideoilla ja onnistuneilla muutostoteutuksilla. Tutustu voittajaan, kolmeen eritysmaininnan saaneeseen albumiin sekä kymmeniin muihin hienoihin kylpyhuoneen muutosideoihin!

Voittaja: Anunen albumilla "VESSAJUTTUJA"

Palkintoraati päätyi pitkällisen harkinnan jälkeen valitsemaan voittajaksi kylpyhuonealbumin "Vessajuttuja (eli kylppäriremontti)", jossa Anunen kertoi kylppärin muutostarinan aina lähtötilanteesta remonttiurakan jälkeiseen toteutukseen.

Image title

Kuva: Anunen

Raadin perustelut:

"Monilla on 1970- tai 1980-luvulla rakennettu kylpyhuone, jonka voi siirtää halutessaan tälle vuosikymmenelle melko yksinkertaisellakin remontti- tai sisustustoteutuksella. Voittaja-albumi sopi tyyliltään hyvin suomalaiseen makuun. Kylpyhuoneen muutos oli toteutettu selkeästi niin, että se on 'kaikkien ulottuvilla'. Yksi laattavapaa betoniseinä tuo kylpyhuoneeseen mukavan persoonallisen lisän, jolloin lopputuloksessa on pieni määrä särmää."

Voittajalle on luvassa 400 € sisustusrahaa. Onnittelut Anunen!

Erityismaininnat

Voittajan palkitsemisen lisäksi haluamme antaa myös muutaman erityismaininnan seuraaville inspiroivia ja käytännöllisiä muutosideoita antaneille osallistujille.

Pienen kylpyhuoneen iso muutos

FlatA4:n 1930-luvun funkkistalon kompakti kylpyhuone on remontoitu modernisti mutta samalla talon hengen mukaisesti. Kylpyhuoneen muutoksessa on huomioitu järkevien säilytystilojen tarve. Albumista on helppo poimia käytännölliset ideat ja kiinnostavat tuotteet oman remontin suunnittelun avuksi.

Image title

Kohti huoletonta ja siistiä kylppäriä

Satskun kylpyhuone ei tarvinnut täydellistä uudistusta vaan päivityksen, jotta siitä saatiin helppohoitoisempi ja siistimpi. Kylppärin suurimmat haasteet liittyivät klinkkereiden saumoihin ja suihkuseinään. Suihkuseinä vaihdettiin uuteen ja klinkkerit maalattiin lattiakaakelimaalilla. Viimeisen silauksen antoivat katon, ovenpielten ja oven maalaus. Albumista on helppo nähdä pintamuutosten vaikutukset yleisilmeeseen ja tilan toimivuuteen.

Image title

Värikäs Jamaica-WC ja kylpyhuone välimeren värein

Heidiekholmtalas osallistui kisaan kahdella rohkean värikkäällä kylpyhuoneellaan. Makuuhuoneen yhteydessä olevan kylpyhuoneen väritystä hallitsee lempiväri turkoosi ja talon toinen wc kylpee väreissä Jamaican lipun henkeen. Albumit innostavat tekemään rohkeita valintoja pintamateriaalien ja muotojen suhteen.

Image title

32 komeaa kylppäriä

Kaikkiaan huolella toteutettuja "kylpyhuoneen muutos" -albumeja osallistui kilpailuun 32. Kilpailuun osallistuneiden joukosta löytyi tyyliltään niin romanttisia kuin moderneja kylpyhuoneideoita. Poimi joukosta parhaat ideat omaan käyttöösi. 

Mitkä olivat sinun suosikkisi?


-StyleRoom-tiimi & Pukkila

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: PUKKILA

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia