Lastenjuhlat tulossa? Tässä ideapläjäys suunnitteluun

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kun muksuille järjestää juhlia, ei väreissä, koristeissa eikä ainakaan herkuissa kannata himmailla. Koristeluteeman ideoimisessa on rajana vain aikuisen taipumiskyky, lapsilta eivät ideat ja toiveet yleensä lopu. 

Tässä herkullinen kuvakeko StyleRoom-jäsenten järjestämistä lastenjuhlista.


Image title

ValkoistaHarmoniaa ja retrohenkinen lentokonekattaus pikkupojan synttäreille.


Image title

HoO:n juhla-albumista löytyy kuvia monista synttäreistä. Tässä Planes-kemujen ja ihanan hempeiden prinsessajuhlien koristelua. Katso linkin takaa yksityiskohtia!


Image title

Johannaliinan pihajuhlien kattauksessa on paljon hauskoja yksityiskohtia, kuten nämä pillit, joiden päästä saa ensin mutustella lakuvaahtokarkin.


Image title

Designwash somisti 1-vuotissynttäreille tyylikkään kattauksen aikuisten makuun. Muutaman vuoden päästä saattavat lapsen omat toiveet painaa päälle. :)


Image title

Valkoinenkartano ja synttäripöytä täynnä erilaisia purkkeja ja tarjoilukulhoja. Onhan se paljon hauskempaa onkia herkkuja noista kuin tavallisilta lautasilta.


Image title

SayItLikeItIs on väkertänyt lastenjuhliin mahtavia yksityiskohtia ja vielä vieraille mukaan upeat, nimikoidut purkit täynnä yllätyksiä.


Image title

Ja vielä HoO:n ja sannipoutalan lastenjuhlien sekä ristiäisten sympaattisia yksityiskohtia.


Image title

MySecondHandLife näyttää mitä tehdään kun tulee paljon väkeä juhlimaan. Kannetaan lisäpöytä ja kaikki talouden tuolit ruokahuoneeseen - ja katetaan pöytään stressittömät sekä kauniit pahvilautaset!


- Laura/StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia