Lehtivihreää betoniviidakossa: ulkotilojen sisustus

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

YHTEISTYÖSSÄ ELLOS / Urban gardening – ulkotilojen sisustuksessa vihreä unelma alkaa halusta elää terveellisesti.

Elloksen kevään uuteen tuotemallistoon kuuluu erilaisia ideoita ulkotilojen sisustuksen päivittämistä varten. Pihasta, parvekkeesta tai terassista voi sisustuksella tehdä viihtyisän ulkokeitaan.

Hillitty ja kutsuva kokonaisuus syntyy, kun neutraaleita beigen, hiekan ja ruskean värejä yhdistetään turkoosin sävyihin. Tässä muutama Elloksen sisustusvinkki kesäkeitaan persoonalliseen sisustukseen.


Image title

Kädet multaan ja yrtit kasvamaan! Kaupungissakin voi viljellä, vaikkapa omalla parvekkeella. Garden-nimikylteillä voi helposti ja kauniisti merkitä, mitä istutuslaatikosta löytyy.


Image title

Lehtivihreä sopii betoniviidakkoon. Kukkivat ruukkukasvit ja puuteriset pastellisävyt sopivat trendikkään betonin kanssa niin parvekkeelle kuin terassillekin. Viherkasvit näyttävät erityisen raikkailta kylmän betonin vieressä.

Image title

Tyynyt ja peitteet lisäävät viihtyvyyttä. Riipputuoli on tehty puusta ja puuvillasta. Tuoli avautuu ja muotoutuu sen mukaan, kun siihen istutaan. Luo omannäköisesi sisustus yhdistelemällä värejä, muotoja, materiaaleja ja kuvioita.


Trendikäs ja rento ulkosisustus on siis vihreä ja vehreä – kaupungissakin. Ellokselta löytyy ulkotilojen sisustustuotteiden ja -vinkkien lisäksi muitakin keväisiä sisustusideoita ja -tuotteita. 


Terkuin,
StyleRoom-tiimi


Kuvat: EllosKommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia