Maalaa seinät uudella tavalla

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten
Oletko suunnitellut maalaavasi seinät kokonaan uusiksi? Mieti vielä. Mitä jos maalaisitkin ne vain osittain? StyleRoomista löytyy hyviä esimerkkejä, miten seinien ilmeen voi uusia muulla tavoin kuin vain tasaisesti yhdellä värillä maalaamalla.

Kuvat: Weekdaycarnival & Kotivinkki

Weekdaycarnivalin ideoima ja toteuttama geometrinen seinäkuvio on tehty piirtämällä ensin pohjamalli seinään. Teipin avulla maali pysyy halutulla alueella. Seinä on maalattu melko rauhallisilla väreillä, jolloin lopputulos on harmoninen, vaikka geometrisia muotoja on seinässä montaa eri kokoa. Räväkämmän lopputuloksen saa käyttämällä vahvempia ja kontrastikkaampia värejä.

Kotivinkin seinäremppaidea on yksinkertainen ja sopii rohkeille sisustajille. Seinätekstit sopivat hyvin minimalistiseen sisustustyyliin. Omat kirjainsapluunat voi tehdä esimerkiksi piirtoheittimen avulla.

Kuvat: lauraelonen & Pirkka-lehti

Jos valmiiden sisustustarrojen koot loppuvat kesken, on tartuttava maalipensseliin. Lauraelonen on maalannut lastenhuoneeseen mustan ison puun puolapuiden taakse, jolloin puolapuut yhdistyvät hauskasti puuhun kiipeämiseen.

Myös Pirkka-lehden lastenhuoneen sisustuksessa on hyödynnetty samankaltaista sisustusideaa. Jos maalaa vielä jonkin osion seinästä liitutaulumaalilla, voi seinille piirrellä oikein luvan kanssa.

Kuvat: johannajiii & Formfollowsfunction

Minimalistista värimaailmaa suosivan sisustajan ei tarvitse valita seinän väriä vain mustan ja valkoisen välillä. Johannajiii näyttää mallia , miten harmaan ja valkoisen saa näyttämään seinällä kiinnostavalta.

Luova seinämaalin käyttö voi ratkaista sisustusongelman silloinkin, kun täydellistä taulua ei löydy. Maalaa seinälle persoonallinen "taulu", kuten Formfollowsfunction.

Käy selailemassa lisää inspiroivia seinäideoita StyleRoomissa.

– Hannele /StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia