Meidän Talon ennen/jälkeen -kohteet, osa 1/2

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Meidän Talo -lehti esittelee StyleRoomille inspiroivia muutoskohteita isossa ja pienemmässä mittakaavassa. Ensimmäisessä osassa remontoidaan vanha hirsipappila ja omakotitalon sauna.

Muutoskohde 1: HIRSIPAPPILAN MUODONMUUTOS

Suojeltu hirsipappila sai remontoijiensa käsissä arvoisensa kohtelun.

ENNEN: Tässä kuvassa ulkoverhouksen purku on jo alkanut.

Keittiö ja Sali alkutekijöissään vuonna 2012.

JÄLKEEN: Talovanhuksen kaikki ikkunat jouduttiin vaihtamaan. Uudet ikkunat löytyivät Pihlalta. Tilava kuisti oli alun perin tarkoitus jättää kylmilleen. Suuressa olohuoneessa on tilaa kaikille. Takka tehtiin piirustusten mukaan. Suuri kattokruunu ostettiin Aada Sisustuksesta. Valkoinen lattia valaisee kotia kauniisti.

Ylelliseen pesuhuoneeseen saatiin rauhallinen tunnelma luonnonläheisillä sävyillä. Laatat ovat Laattapisteessä. Pappilan henkeen sopiva keittiö tilattiin mittatilaustyönä kaarinalaisesta Puuvajasta.

Muutoskohde 2: SAUNAREMONTTI JUURIA MYÖTEN

Nuori pariskunta teki itse kellarisaunansa muodonmuutoksen.

ENNEN: Pieni sauna oli ankea ja vanha pesuhuone kaipasi kovasti päivitystä.

JÄLKEEN: Savusaunamainen fiilis kiehtoi pariskuntaa. Se toteutettiin sävyttämällä kuusipaneeleita. Tervalepäälauteet on räätälöity laude-elementistä, ja koko sauna on valaistu monipuolisesti ledisarjalla.

Ennen remonttia pesuhuone oli suuri ja löylyhuone pieni. Nyt ne ovat suunnilleen samankokoiset. Remontissa lattioihin asennettiin lattialämmitys, joka tuli maksamaan 2000 euroa. Wc:lle löytyi mainio paikka entisen pukuhuoneen perältä.

Toisessa osassa Meidän Talo esittelee kellarikerroksen täydellisen remontin sekä makuuhuoneen ja vaatekaapiston uudistusprojektit.

Meidän Talo -lehden albumeista löydät lisää kiinnostavia ja kannustavia muutosprojekteja.http://www.styleroom.fi/users/meidantalo

- StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia