Meidän Talon muutoskohteet osa 2/2

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Haaveiletko remontista tai kunnon sisustuspäivityksestä kodissasi? Meidän Talo -lehden muutoskohteista saat vinkkejä - ja ainakin sen muutokseen sysäävän alkuinnostuksen.

Muutoskohde 1: KOKO KELLARI UUSIKSI

Rintamamiestalon kellari muutettiin remontissa viihtyisäksi kylpy- ja oleskelutilaksi.

ENNEN: Lauteet (yläkuva) eivät olleet perhemallia. Koko kellari myllättiin ympäri ja auki.

JÄLKEEN: Takkahuone oli perheen miesväen unelma. Seinän toisella puolella on nikkarin verstas, johon ei remontissa koskettu. Kodinhoitohuone on emännän suunnittelema. Hän piirsi vapaalla kädellä tapettiin kuvion, joka on otettu takkahuoneen tapetista. 

Kodinhoitohuoneen toisessa päässä sijaitsi aiemmin perunakellari. Isäntä hioi ja rappasi epätasaiset seinät. Lattioihin ja seiniin tehtiin vedeneristykset. Saunan kiuas (ylin kuva) sijaitsee likimain samassa paikassa kuin vanhassa saunassa. Terveleppälauteille saatiin puolitoista metriä lisää tilaa.

Muutoskohde 2: MAKUUHUONEEN TYYLIPÄIVITYS

Makuuhuone sai remontissa raikkaan, värikkään ilmeen.

ENNEN: Makuuhuoneen tumma ja raskas ilme haluttiin päivittää.

JÄLKEEN: Uudistetun makuuhuoneen seinät on maalattu ja katto uusittu. Tekstiilit ovat Ikeasta, musta hapsutyyny Perobasta ja valkoinen kukkatyyny Quriosa Interiorista. Seinissä on vaaleanharmaa Tikkurilan sävy. Pinkit yksityiskohdat pomppaavat kivasti esille harmaasta taustasta.

Muutoskohde 3: KAAPISTOJEN PÄIVITYS

Omistaja halusi eroon perinteisistä hyllyistä, ja komeroista tehtiin liukuovikaapisto.

ENNEN: Vanhat kaapistot olivat hyvässä kunnossa, joten rungot päätettiin säilyttää.

JÄLKEEN: Valkoiseksi taustamaalatut laminoidut lasiovet ovat mukavan eleettömät. Suuri osa hyllyistä vaihtui kevyesti liukuviin koreihin, ne maksoivat 378 euroa. Liukuovien hinta oli 1060 euroa. Lila taustaseinä toi samalla uuden ilmeen koko huoneeseen.

Meidän Talon muut muutoskohdeet löydät täältä.

- Meidän Talon toimitus ja StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia