Millainen on sinun "aamukahvi auringossa" -hetkesi?

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten
Aurinko paistaa ihanasti keittiöön jo aikaisin aamulla. Päivä alkaa aina paremmin, kun auringonsäteet piirtävät viivoja pintoihin ja lämmittävät poskia. Juotko sinä aamukahvisi, -teesi tai -smoothiesi ruokapöydän ääressä? Vapaapäivänä kenties parvekkeella tai terassilla?


(Kuvan ihanat kahvit by Jenni_Talosanomat, Rain ja svartvittochrott)

Kuvaa aurinkoinen tai muuten mukava aamukahvihetkesi ja osallistu kuvalla StyleRoomin "AAMUKAHVI AURINGOSSA" -haasteeseen. Kuva voi olla kiireessä otettu kännykkäkuva tai tunnelmallinen otos sunnuntaikattauksesta. Tyylillä tai kahvittelupaikalla ei ole väliä - nyt on kyse fiiliksestä! Ja toki voit kuvata myös teemukisi, puurokuppisi tai vaikka munakkaan lautasella. (Emme suosi kahvinjuojia.)

Lataa kuva StyleRoomiin - muista käyttää hakusanaa "aamukahvi auringossa". Voit myös laittaa kuvan Instagramiin, käytä silloin hashtagia #aamukahviauringossa.

Koostamme tunnelmakuvista kollaasin StyleRoomiin ja palkitsemme yhden kuvan, jossa fiilis ja hetki on vangittu erityisen hyvin. Palkintona on 6 kuukauden Avotakka-tilaus. Haaste jatkuu sunnuntaihin 11.5. asti - toivotaan runsaasti aurinkoisia aamuja! (Jos ei paista, teemaa saa kyllä soveltaa vapaasti.)

- Laura/StyleRoom

HAASTE PÄÄTTYNYT.
Ja sattuipa se huonoon ajankohtaan, kun satoi melkein koko viikon. Kiitos osallistujille, jotka saivat napattua aurinkoisia kuvia sadepilvien välissä. Tässä muutama otos.

(Kuvat Annakreeta, leenakarhunen, Metsolassa ja satsku.)

6 kuukauden Avotakka-tilauksen voittaja arvottiin, ja onni suosi tällä kertaa Annakreetaa. Onnea! Laitatko meille yhteystietosi, niin laitamme Avotakkaa tulemaan.Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia