Mitä Habitaresta jäi mieleen?

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Habitaressa saa helposti inspiraatioähkyn. Innostavia toteutuksia ja kauniita uutuuksia on messuhalli täynnä. StyleRoomin Laura ja Hannele kiersivät messut eri päivinä ja napsivat toisistaan tietämättä satunnaisia sisustusideoita sovellettavaksi.


Tunnelmallinen keittiöpuutarha (Tregren)

Yrttiruukut ja sisäkasveille suunnitellut telineet rynnistivät sisustukseen pari vuotta sitten. Tämä pöytävalon ja keittiöpuutarhan kaunis yhdistelmä toimii kaikenlaisissa kodeissa.

Image title


Kaiuttimet, joita ei tarvitse piilotella (Uploud Audio UA1)

Brändin teksti kertoo olennaisen. Hifiharrastaja saa äänentoistosta parhaan irti, eikä kumppanin tarvitse hermostua rumien tai tylsien kaiuttimien läsnäolosta. 

Image title


Sisustuksellinen halkopino (Luona Design)

Puutarhaan, pihavajaan, mökille.... miksei olohuoneeseenkin. Polttopuut ovat niin kauniita, että ne ansaitsevat kehykset. Jos takkaa ei ole, kehikkoon voi latoa vaikka kirjoja. 

Image title


Persoonallista valoa (Sessak)

Naruista punottu kukkaruukkuteline kohtaa pallovalaisimen. Desigin takana on porvoolainen perheyritys. Idean voi napata myös omaan diy-kokeiluun. 

Image title


Simppelit säilyttimet (Protoshop) 

Lempi-hylly (Anni Pitkäjärvi) ja Nojaa-vaaterekki (Laura Väre) olivat StyleRoom-Lauran suosikkeja tämän vuoden Protoshop-tuotteista. Siroja, kauniita, yksinkertaisia ja toimivia.

(Protoshop on tapahtuma Habitaren Ahead-alueella. Joka vuosi mukaan valitaan 12 suunnittelijaa testaamaan tuoteideoidensa kiinnostavuutta.)

Image title


Mullistava piknik-varustelu (Habitaren suunnittelukilpailu)

Miksi piknik tarkoittaa aina vain peiton päälle levitettyjä eväitä? Kehitä oma piknik-katos kankaista, naruista ja seipäistä! 

Habitaren suunnittelukilpailun teemana oli tänä vuonna May Day, eli ideoita kesäisellä huviretkellä tarvittaviin rakenteisiin.

Image title


Kierrätä piirrustuspöytä lapsille (Eco Design)

Tämä on "Hyödyllinen pöytä" by Stefano Santilli. Kierrätä sinäkin vanhat jakkarat piirustuspöydiksi? Ei ole niin justiinsa vaikka kynä eksyisi paperin ulkopuolelle.

Image title


Mikä  ideoista on suosikkisi? Mitä sinulle jäi Habitaresta mieleen?

- Laura & Hannele /StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia