Mkaksi kutsuu kylään - Showroom auki myös kesällä

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten
YHTEISTYÖSSÄ MKAKSI / Mkaksi kutsui StyleRoomin kylään Showroomiinsa Espoon Friisilään.


Mkaksi kutsui meidät kylään, joten mehän poikkesimme. Kävimme aamupäivällä M2:n Showroomilla, jonne kaikki styleroomilaisetkin ovat tervetulleita. Showroom on auki arkisin, maanantaista perjantaihin klo 9– 17, myös kesällä (Tähdenlennonkuja 1, Espoo).

Jos haluaa vierailla M2:n Showroomissa, voi Espoon Friisilään suunnistaa aukioloaikojen puitteissa tai varata erikseen ajan. Varaamalla ajan etukäteen varmistaa sen, että saa henkilökohtaista palvelua.

Mkaksi Oy on vuonna 1992 perustettu sisustusalan palvelu- ja maahantuontiyritys, joka tuo maahan muun muassa tapetteja, sisustuskankaita, seinätarroja ja mattoja. Lisäksi yritys tarjoaa yksilöllistä asiantuntija-, suunnittelu- ja toteutuspalvelua.


Erilaisia mallikansioita selaillessa pystyi samalla tunnustelemaan pintoja ja materiaaleja. Nettishoppailuun tottuneelle se oli ihan virkistävää vaihtelua, kun näki heti, miltä värit ja pinnat näyttävät luonnonvalossa.


Juuri tällainen tunnustelumahdollisuus on yksi Showroomin parhaista puolista. Verhokankaista huomaa heti, miten ne läpäisevät valoa, kun ne näkee muualla kuin pelkissä kuvissa.


Tuotevalikoima on mallikansioiden lisäksi esillä "in action", nimittäin Showroomin seinillä. Esimerkiksi korkkitapettinen seinä koristaa M2:n työntekijöiden tilaa.


Osa M2:n verhoista on tehty luonnonmateriaaleista ja kankaat ovat belgialaisia. Tuotealikoimasta löytyy paljon sellaisia uusia tuttavuuksia, joihin ei ole ennen törmännytkään. Miltä kuulostaisi käsintehty tapetti, merenrantaseinätarra, pullonkorkkikuvioitu tapetti tai vaikkapaSwarovskin kristallein koristeltu tapetti?

Käy inspiroitumassa lisää ja kurkkaa M2:n kuva-albumeihin.

– StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia