Mökkikammareiden ruusut ja ruudut x 7

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Suomalaisten makuuhuoneet ovat hillittyjä sisustukseltaan, mutta kesämökeillä nukutaan värien ja kukkakuosien keskellä. Monelle mökki on paikka, jossa voi toteutaa sisustusideoita, joita kotona ei oikein "uskalla".

Tässä 7 suomalaisen mökin suloiset makuukammarit ruusuine ja ruutuineen.

Tunnelmallista tummaa

Image title

Tyynelän makuuhuoneen maanläheisiä sävyjä piristää sopiva määrä kaunista sinistä. Katso mitä muuta SateenkaariaJaSerpentiinia-mökin makkarissa on.

TytDIY:n mainiossa makuusopessa on rohkeaa vihreää ja sen vastapainoksi kirjavia tyynyjä ja kärpässienituoli. Retromökki "Munvillan" muitakin kuvia kannattaa klikata ihailemaan. 

Sininen on klassinen mökkiväri

Image title

KirsiT:n kesäpaikan vintillä on sopivan uninen tunnelma. Vaaleansinistä löytyy makuuhuoneen eri pinnoilta, eri muodoissa. Ruutusängynpääty on ihana. Katso lisää kuvia.

Image title

LeenaKarhunen näyttää miten hyvältä runsaat kukat ja säntilliset ruudut, sekä sininen ja vanha puu näyttävät yhdessä!

Kukat ja kuviot suloisesti sekaisin

Image title

Näissäkin mökkimakuuhuoneissa ovat kuosit sopivasti sekaisin. Cirkus-Joanna piristi kammaria vielä kirjavalla viirinauhalla. Minttu1:n romanttiselle mökille hankittiin kerrossänky, jotta petipaikkoja on mahdollisimman monelle. Klikkaa linkkejä ja näet lisää kuvia mökeistä.

Vaaleanpunaisia unia...

Image title

Villa-kesatuulessa nähdään hattaraunia romanttisessa makuuhuoneessa. Tältä kesämökiltä löytyy kyllä muitakin sävyjä - katso täältä mitä.


StyleRoomin tuhannet mökkikuvat ja -ideat löydät kootusti: www.styleroom.fi/mökki

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia