Näin joulu hiipii StyleRoom-jäsenten koteihin...

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Taas joulujuttu, marraskuussa... ahdistaako? Vai oletko jo aivan täpinöissäsi? Jouluhössötys tuntuu jakavan porukan puoliksi. Osa aloittaa intoilun viimeistään marraskuun alussa. Toisille - kuten allekirjoittaneelle - taas riittää noin viikon mittainen joulu. 

Kysyimme innokkailta sisustajilta millainen on heidän joulunsa aikataulu. Näissä kuvissa välittyy myös monta erilaista joulun tunnelmaa.


Pikkutalossa ollaan jo täydessä vauhdissa joulun suhteen.
"Joulu alkaa näkyä kodissamme jo marraskuun alussa. Sammalkoristeet ilmestyvät kasvihuoneeseen heti kun pelargoniat ja oliivipuut on siirretty sisälle. Pikkuhiljaa siirrytään sitten sisätiloihin, kynttilät ovat ensimmäinen merkki joulun lähestymisestä. Perinteiset joulukoristeet, kukat, enkelit, kranssit ja lumisadepallot kaivetaan esiin suuren joulunavauksen aikaan, marraskuun puolivälissä."


Pikkutalolla on jo kokonainen albumi upeita joulukuvia - katso Pikkutalon joulu.

Image title

TarjasSnowlandin joulu kuulostaa ihanan tunnelmalliselta jo hiipimisvaiheessa. "Joulu hiipii meille aina pikkuhiljaa marraskuusta alkaen. Teen aluksi yleensä jotain ihan pientä virittäytyäkseni tunnelmaan, monesti rakennan talvisia asetelmia, laittelen esille kynttilälyhtyjä, ja käperryn taljoihin."


Katso miltä näyttää Tarjan joulukoti.

Image title

Kotipalapelin Rilla ei tunnu stressaavan joulusta, tulee kun tulee.
"Joulu alkaa näkyä sitten joskus joulukuun puolella. Riippuu aivan vuodesta ja fiiliksestä. Jonain vuonna leivotaan pipareita jo lokakuussa ja joskus tekee mieli fiilistellä vasta pari viikkoa ennen. Meillä joulu näkyy lähinnä muutamana kynttelikkönä ja valoina, kynttilöinä ja joulukukkina. Kauheammin "joulukoristeita" meillä ei siis ole."


Kuvassa Rillan viimejouluinen asetelma.

Image title

Jäsenellä Karkki tuntuu olevan selvä aikataulu joulun saapumiselle.
"Meillä marraskuussa syttyy pihalle ja parvekkeelle pimeänajan valot. Pieniä valkoisia sähkötuikkuja havupuihin ja parvekkeen kaiteelle. Marraskuun lopussa, hyvissä ajoin ennen ensimmäistä adventtia, valot syttyvät myös sisälle. Valkoiset valaistut paperitähdet ylä- ja alakerran ikkunoihin ja eteisen peilin ympärille valkoiset valopallot. Adventtikalenteri ja valko-vihreät kukka-asetelmat sekä Arabian Pino kynttilänalusista koottu adventtikynttelikkö nostetaan esille. Perinteinen piparkakkutalo ja sen kaksi tonttuasukkia pääsevät myös koristamaan ruokailutilaamme ennen 1. adventtia."

Kuvissa Karkin viime talven tunnelmia. Joulukuvia olisi ihana nähdä - vink vink.

Image title
Tunnelmallista marraskuun jatkoa, joululla tai ilman!

- Laura / StyleRoom


Ps. Tässä vielä linkit vastanneiden ihaniin blogeihin. Pikkutalon elämää, Tarja´s Snowland, Kotipalapeli.

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia