Näin kokoat toimivan albumin - joka löytyy

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

StyleRoomin jäsenten sisustuskuva-albumeita haetaan ja tutkitaan sekä yläpalkista löytyvien aihealueiden että hakusanojen avulla. Tässä vinkkejä siihen miten albumisi kiinnittävät muiden kävijöiden huomion.

Etusivulla näkyy vain pieni osa kiinnostavista kodeista. Jotta kävijät löytäisivät inspiroivat kotikuvasi, kannattaa tehdä albumi huolella ja lisätä kuviin ja albumiin hakusanoja. Voit muokata myös aikaisemmin tekemiäsi albumeita.

1. Kiinnostava OTSIKKO

Albumin kansikuvan lisäksi otsikko houkuttelee klikkaamaan kuvat lähempään tarkasteluun. Käytä otsikoinnissa luovuutta tai kerro tarkemmin mistä on kyse. Olohuone-albumin otsikko voi olla pelkän Olohuone-sanan sijaan esimerkiksi "valoa ja elämää romanttisessa olohuoneessa".


2. KUVAUS kertoo lisää mistä on kyse

Albumin kuvaus on myös tärkeä. Siihen voi tarinoida mitä itse haluaa, joko sisustuksen yksityiskohdista, remontin vaiheista tai vaikka siitä minkälaisia asukkaita kodissa asuu. Kuvauksen alkupätkä näkyy myös albumi-haussa ja etusivulla. Kiva teksti houkuttelee enemmän kuin tyhjä ruutu.

3. Valitse albumin ensimmäiseksi kuvaksi paras otoksesi

Voit vaihtaa kuvien järjestystä jälkeenpäinkin nuolilla. Albumissa voi olla rajattomasti VALOKUVIA, mutta liian pitkää rimpsuakaan ei jaksa selata läpi. Jos kuvia on paljon, kannattaa tehdä useita eri albumeita esimerkiksi huonejaon mukaan. Harrastajatason valokuvat ovat oikein tervetulleita StyleRoomiin - pienillä kuvausvinkeillä voit kuitenkin saada kotikuvistasi enemmän irti. Lue ammattilaisen ohjeet sisustuskuvaukseen. Muistathan, että sinulla tulee olla käyttöoikeus lataamiisi kuviin.

4. HAKUSANAT ovat StyleRoomissa ehdottoman tärkeitä

Lisää niitä mahdollisimman monipuolisesti sekä albumiin että jokaiseen yksittäiseen kuvaan. Mitä enemmän hakusanoja, sitä suuremmalla todennäköisyydellä muut löytävät kuvasi. Valitse albumia koostaessasi myös AIHEALUE sekä SISUSTUSTYYLI valmiista valikoista. Voit lisäksi nimetä kuvassa näkyviä tuotteita, jos haluat kertoa mistä joku esine tai huonekalu on hankittu. Näin muut kävijät saavat tarkempaa infoa sisustuksestasi.


5. Jaa albumisi myös Facebook-ystävillesi ja/tai blogisi lukijoille!

Mitä enemmän saat albumille katsojia heti, sitä korkeammalle se nousee myös StyleRoomin Suositut-listalla.Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy täällä ja pääset tekemään kuva-albumin. (Albumia ei tarvitse julkaista heti, vaan sitä voi hioa ja täydentää kunnes kokonaisuus on mielestäsi valmis.)

- Laura/StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia