"Nuapurissa" sisustetaan väsymättömällä vimmalla

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten
TarjasSnowland toivoi esittelyyn jäsentä "nuapurissa". Tässä hän nyt on, nainen, jonka nauravaisissa silmissä vilkkuu samanlainen elämä kuin hänen kotikuvissaan.

Nuapurissa-Maru on tee-se-itse-nainen, joka ei pelkää haasteita ja saa paljon aikaiseksi - usein pienellä budjetilla. Kolmihenkisen perheen musta-valkoisessa kodissa on väripilkkuja, tuunattuja yksityiskohtia ja aina joku nurkka työn alla. Ja seuraava suunnitteilla.


1. Miten, kenen kanssa ja missä asut?
Asun vuonna 2004 rakennetussa rivitalossa, joka oli muutettaessa alkuperäisessä kunnossa. Pikkuhiljaa olemme uusineet pintoja ja tekemistä riittää edelleen. Kotimme sijaitsee Kuopion Saaristokaupungissa, joka on Kallaveden ympäröimä, melko uusi asuinalue. Perheeseeni kuuluu mies ja 1-vuotias poika.

2. Mihin vieraat kiinnittävät huomiota, kun tulevat teille ensimmäistä kertaa?
Yleensä huomion vie asunnon sijaan taapero, mutta kyllä kaikki ovat lopulta kommentoineet harjakorkeutta ja tilan tuntua. Se olikin yksi tärkeimmistä asioista, jonka vuoksi ostimme asunnon. Kiva huomata, että se ilahduttaa edelleen.

3. Minkälainen sisustaja olet, viidellä sanalla?
Rohkea, impulsiivinen, tee-se-itse-tyyppi joka rakastaa mustavalkoista ja väriä.


4. Onko kodin laittamisessa jotain mistä haaveilet, mutta mitä et ole vielä uskaltanut tehdä tai saanut aikaiseksi?
Voih, paljonkin. Kyse ei kuitenkaan ole siitä ettenkö olisi saanut aikaiseksi. Yleensä töitä viivästyttää raha, eikä aika. Seuraavaksi tarkoitus on laittaa työ-/vierashuoneen pinnat uuteen uskoon. Samoin keittiön välitila odottaa muutosta - idea on jo valmiina.
Pieniä muutostöitä on aina mielessä ja mieskin on lopulta hyväksynyt sen, että valmista meidän kodissa ei tule koskaan. Nyt on ollut tosin jo 4. kuukauden seesteisempi jakso ja remonttisormet syyhyävät jo kovasti. Minulla :)

5. Mikä on suosikkipaikkasi kodissasi ja miksi?
Suosikkipaikka vaihtelee usein, sillä useimmiten suosikki on viimeksi uudistettu tila. Kestosuosikki taitaa tosin olla näkymä, kun olkkarista katsoo lasiovien läpi valoisaan makuuhuoneeseen. Vaaleanpunainen vanha keittiönkaappi näyttää niin kauniilta graafista ruututapettia vasten.

6. Minkä muutoksen teit kodissasi viimeksi?
Ostin makuuhuoneeseen alennuslaarista uudet minttuiset kesäverhot. Terassikalusteita ja kukkia on tullut hankittua myös viimeaikoina, mutta helteet loppuivatkin heti, kun sain terden käyttökuntoon.

7. Teet paljon DIY-juttuja, mistä löydät tai keksit ideat?
Lehdistä, toisista blogeista, kaupoista ja sisustusohjelmista. Inspiraation voi saada mistä vain ja pienillä muutoksilla ideasta tulee oma ja taatusti kenelläkään ei ole samanlaista. Itse tehdyistä jutuista nauttii myös enemmän ja niitä arvostaa pidempään.


8. Mitä esinettä/väriä/materiaalia et missään nimessä ottaisi kotiisi?
Jonkin aikaa sitten olisin sanonut sininen, mutta sekin on alkanut pikkuhiljaa hiipimään meidän kotiin. Violetti ja limenvihreä on tällä hetkellä sisustuksen inhokki, mutta en sano etteikö niitä enää koskaan meillä nähtäisi. Materiaaleistakin miellyttää oikeastaan kaikki ja suosikit vaihtelee tasaisin väliajoin.
Hittituotteet (esim. Stockholm Rand-matto, String -hylly) alkavat aina aiheuttaa minussa jonkinlaista valtavirran vastavirtaa ja usein ajattelen, että meillä ei ikinä nähdä ko. esinettä! Tosin String tuli meille, vaikka aluksi olin ehdottomasti sitä mieltä, että sitä ei meillä nähdä. Lopulta hyllyn koko, ulkonäkö ja toimivuus sopivat täydellisesti siihen kohtaan, johon hyllyä kaipasimme.
Yhteenvetona siis se, että en koskaan sano ei koskaan.

9. Kerro kolme suosikkiasi StyleRoom-jäsenten kodeista?
Elinavhjylkk - mahtavasti yhdistelty rouheutta ja antiikkia. Mielenkiintoinen koti.
Lifethrualens - ihania värejä. Kodikasta ja leikkisää.
Dgsisustusmania - silmä osuu aina johonkin ihanaan. Paljon kaikkea, mutta mitään ei liikaa.

10. Kenet haluaisit seuraavaksi nähdä jäsenesittelyssä ja miksi?
Elinavhjylkk. Olisi mukava kuulla, että millainen sakki kyseistä kotia asuttaa ja ideoi. Mielenkiintoista mystisyyttä, josta olisi kiva kuulla lisää!

Tästä pääset kurkkimaan tarkemmin miltä nuapurissa näyttää. Marulla on myös blogi: http://nuapurissa.blogspot.fi/

Täällä aikaisemmat jäsenesittelyt

- Laura/StyleRoom

Ps. Onko sinulla mielessäsi jäsen, josta haluaisit lukea esittelyn? Ehdota!

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia