Oma kädenjälki näkyy yksityiskohdissa

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kaupallinen yhteistyö: Room21 

Haastoimme elokuun lopussa StyleRoomilaiset kertomaan kuvin, miten "oma kädenjälki" näkyy sisustuksessa. Kilpailuaika on päättynyt ja voittaja ratkennut.

Voittajaksi arvoimme kaikkien osallistujien joukosta MiiMiin, joka kuvailee oman kädenjäljen näkymistä kotona seuraavanlaisesti.

"Oma kädenjälki on havaittavissa kodissamme kaikkialla. Se näkyy DIY- / tuunattuna-juttuna, yksityiskohtana, astelmana tai vaikka maalattuna pintana."

Image titleKuvat: Miimii

Yksityiskohdat ovat tärkeitä

Monien sisustushaasteeseen osallistuneiden StyleRoomin jäsenten kuvissa korostuivat pienet yksityiskohdat ja vahva tee se itse -asenne. Oma kädenjälki ei niinkään tarkoittanut useimmille sisustusta yhtenäisenä tai yhtä tyyliä edustavana kokonaisuutena, vaan se tarkoitti useita pienempiä yksityiskohtia, joista näki, mitkä asiat ovat kodin asukkaalle tärkeitä asioita.

Keräsimme muutamia poimintoja Oma kädenjälki -sisustushaasteeseen osallistuneista kuva-albumeista.


"Mummon vanhasta kaulauslaudasta hylly."

Image title

Kuva: Leenakarhunen


"Persoonallisuus näkyy myös ulkona terassilla. Sain sinne rakastamaani marokkohenkeä. Hain Bauhausista laminaattilaatan palasen ja iskin metallikehikon päälle ja mulla oli pöytä valmis."

Image title

Kuva: Retromoderni


"Jotain käyttöä piti keksiä kirppikseltä löytyneille vanhoille rullaluistimille. Saavat olla kukkatelineenä!"

Image title

Kuva: Paivimartikainen


Iso kiitos vielä kaikille osallistuneille! Käy StyleRoomin oma kädenjälki -koostesivulla kurkistamassa, millaisilla kuva-albumeilla haasteeseen osallistuttiin.

Idea sisustushaasteeseen syntyi keväällä toteutetun A-lehtien Meillä kotona -tutkimuksen tulosten jälkeen. Tutkimuksen mukaan 61 % suomalaisista sisustajista haluaa, että asunnossa näkyy jollain tapaa oma kädenjälki.

Tutkimustulokset tullaan julkaisemaan myöhemmin yhdessä StyleRoom-sisustusyhteisön kanssa toteutettuna StyleRoom-barometrina.

Iloista syyskuuta ja inspiroivia sisustushetkiä!

Terveisin,
StyleRoom-tiimi


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia