"Onneksi saan sisustaa myös miesystäväni kotia"

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Heidienjoylife on päälle nelikymppinen äiti, joka tykkää tuunailla ja ideoida sisustusta ja etenkin erilaisia kattauksia. StyleRoomiin hän on tehnyt jo 34 albumia koti- ja kattauskuvistaan!

Kodin kuuluu elää ja muuttua

Elämäni aikana olen muuttanut paljon ja on aina ollut kivaa saada muokata itselleen omannäköistä kotia. Asun tällä hetkelä Turussa kerrostalossa vuokralla 11-vuotiaan poikani kanssa. Miesystäväni omakotitalossa Ruskolla oleskelen myös paljon, ja onneksi saan sisustaa ja ideoida myös hänen kodissaan ja puutarhassaan.

Image title

Sisustustyylini on sekoitus vanhaa ja uutta. Tykkään vanhoista huonekaluista, joita maalaan ja kunnostan itselleni sopiviksi. Kotonani on jonkin verran lapsuudenkodin huonekaluja, joita olen pitänyt mukanani vuodesta toiseen. 

Pidän valkoisesta väristä sisustuksessa, ja lisään siihen hieman mustaa, harmaata ja patinoitunutta puuta. Pidän monenlaisista sisustustyyleistä ja se näkyy kodissani. Käytän mielelläni luonnonmateriaaleja.


Image title


Saan ideoita sisustukseen missä vaan, kaupungilla kulkien, ulkomailla, ravintoloissa, lehdistä ja netistä. Yleensä haluan heti toteuttaa ideani, mutta se ei aina heti onnistu, vaan joskus menee muutama vuosikin löytää oikea juttu tai esine idean toteuttamiseksi.

Image title

Olen aina haaveillut asuvani vanhassa isossa omakotitalossa, jossa voin remontoida ja luoda itseni näköisen kodin. Tykkään siitä, että koti muuttuu ja minulla on käynnissä projekteja koko ajan.

Image title
Liian kirjava tai hörhelöinen sisustustyyli, jossa paljon kukkakuoseja tai värien sekamelskaa, on minulle kammotus. Eli mikään Peppi Pitkätossu-tyyli ei sovi minulle. Mikään väri sinänsä ei ole sellainen, että en voisi ottaa sitä kotiini. Kaikki värit ovat kauniita, riipuen missä ja minkä kanssa ne ovat yhdistettynä. Muovia ja tekokuitua kodin materiaalina en mielelläni käytä.


Täältä löydät Heidienjoylifen kaikki albumit. Katso lisää inspiroivia kuvia.


Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia