Osallistu KODIKAS OLOHUONE -haasteeseen!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

MIKÄ ON SINUN MIELESTÄSI AIDOSTI KODIKASTA?

StyleRoom ja Unelmien Talo&Koti kutsuvat sinut mukaan syksyn sisustushaasteeseen. Haluamme nähdä erilaisia, omalla tavallaan kodikkaita olohuoneita ja kuulla mitä kaikkea kodikkuus merkitsee suomalaisille.

Kuvaa ja esittele olohuoneesi tai joku sen kodikkaista nurkkauksista ja voit voittaa 500 euron lahjakortin Helsingissä pian avattavaan Habitat-sisustusliikkeeseen.

Osallistumisaika on 2.9.–5.10.2014, jonka jälkeen tuomaristo valitsee syksyn kodikkaimman olohuoneen. Voittaja esitellään Unelmien Talo&Koti-lehdessä. Tuomaristossa ovat Unelmien Talo&Koti -lehden sekä StyleRoomin edustajat.

Pääpalkinnon lisäksi palkitsemme myös muita kodikkaita olohuoneita Tammen syyskuun uutuusteoksella Koti + Taide – Taidesisustamisen käsikirja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

HUOM.! Kilpailu on päättynyt ja voittaja valittu.

Image title

OSALLISTUMISOHJEET
1. Kuvaa olohuoneesi tai osa siitä ja tee kuvista StyleRoom-albumi. Kerro albumin kuvauksessa, mistä kodikkuus mielestäsi syntyy. Kaikenlaiset kodit ja tyylit ovat tervetulleita!
 2. Muista lisätä albumiin ja kuviin hakusanat "olohuone" ja "kodikas".
3. Voit osallistua myös aikaisemmin tekemälläsi albumilla, jos lisäät siihen edellä mainitut hakusanat.
4. Tarkemmat ohjeet StyleRoomin käytöstä sekä kilpailun säännöt löydät täältä.

Koodikkuudelle ei ole yhtä oikeaa määritelmää - tämä haaste sopii ihan kaikille. Kurkkaa, millaisia olohuoneita StyleRoomista jo löytyy.

- StyleRoom-tiimi

Ps. Oletko uusi StyleRoomissa? Lue täältä mistä on kysymys. 


Habitat on suosittu brittiläis-ranskalainen sisustusmyymäläketju, joka avaa syksyllä Helsingissä ensimmäisen Suomen liikkeensä.  www.facebook.com/habitatsuomi 
Image title
(Kuvat Pinjacolada, Vanha_matkalaukku ja Habitat.)


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia