Osallistu Kylppäri kuntoon -kisaan ja voita 400 € sisustusrahaa!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

YHTEISTYÖSSÄ PUKKILA / Mitä muutoksia tekisit tai olet jo tehnyt kylpyhuoneeseesi? 

Osallistu Pukkilan ja StyleRoomin kilpailuun ja voita 400 € kylpyhuoneen sisustusrahaa.*

Esittele kylppärisi uusi sisustusidea tai jo toteutettu muutosprojekti ja osallistu kylpyhuonekuvillasi Pukkilan ja StyleRoomin Kylppäri kuntoon -kilpailuun. Tee kuva-albumi kylpyhuoneestasi StyleRoomiin, kuvaile sisustusideasi ja lisää albumiisi tarvittavat hakusanat (tarkemmat kilpailuohjeet alla). Voit esitellä jo kokonaan valmiin tai keskeneräisen kylpyhuoneen sisustusprojektisi.

Image title

Kuvat: Pukkila

OSALLISTUMISOHJEET
1. Kuvaa kylpyhuoneesi ja tee kuvista StyleRoom-albumi. 
2. Kun lisäät albumiisi hakusana "kylpyhuoneen muutos", olet mukana kisassa.
3. Nimeä kylpyhuonealbumisi haluamallasi tavalla, esimerkiksi Siljan kylppäri-ideat tai Mustavalkoinen unelmien kylpyhuone. Lisää albumiisi pieni kuvausteksti, jossa kerrot lisää kylpyhuoneeseen tekemästäsi tai suunnittelemastasi muutoksesta. 
4. Voit osallistua myös aikaisemmin StyleRoomiin tekemälläsi kylpyhuonealbumilla, jos lisäät siihen edellä mainitut hakusanat ja kuvatekstit.
5. Tarkemmat ohjeet StyleRoomin käytöstä ja kilpailun säännöt löydät täältä


HUOM! Kilpailuun voi osallistua 15.4.–24.5.2015. Osallistumisajan päätyttyä Pukkilan ja StyleRoomin yhteinen palkintoraati valitsee voittajaksi inspiroivimman kylpyhuonen sisustusidean. 


*Kilpailun voittaja saa palkinnoksi 400 € sisustusrahaa, eli voi käyttää summan valitsemaansa (esim. kylpyhuoneen) sisustusliikkeeseen. Voittaja julkaistaan StyleRoomissa. Palkinnon arvo ilmoitetaan verottajalle.


StyleRoomin kylpyhuone-sivulta löydät lisäinspiraatiota ja satoja tavallisten suomalaisten kylpyhuonekuvia.


Kylppäri-ideoita ja -kuvia odotellessa,
StyleRoom-tiimi


Ps. Oletko uusi StyleRoomissa? Lue täältä mistä StyleRoomissa on kysymys ja tule mukaan. Lue myös vinkit toimivan kuva-albumin luomiseen.


Yhteistyössä:

Image title

Kansikuva: Pukkila

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia