Osallistu MINUN KEITTIÖNI -kisaan ja voita yleiskone!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

YHTEISTYÖSSÄ AVOTAKKA / Millaista arkea sinun keittiössäsi eletään? 

Osallistu Avotakan ja StyleRoomin Minun keittiöni -kilpailuun. Tee kuva-albumi keittiöstäsi StyleRoomiin ja kerro, millainen arki sinun keittiössäsi vallitsee. StyleRoomin keittiö-sivulta löydät inspiraatiota ja satoja tavallisten suomalaisten keittiökuvia.

Kilpailun voittaja palkitaan Kenwoodin Chef Sense -yleiskoneella (kuvassa). Palkinto on arvoltaan 599 €.

Muokattu 31.3.2015. HUOM! Kilpailu on päättynyt. Katso voittaja täältä.

Image title

OSALLISTUMISOHJEET
1. Kuvaa keittiösi elämää ja tee kuvista StyleRoom-albumi. 
2. Kun lisäät albumiisi hakusanat "minun keittiöni" + "keittiö", olet mukana kisassa.
3. Nimeä keittiöalbumisi haluamallasi tavalla, esimerkiksi Kaijan kodikas köökki, Juhlia Jaanan keittiössä, Kodin sydän ja keskipiste. Lisää albumiisi pieni kuvausteksti, jossa kerrot ja kuvailet keittiösi elämää. 
4. Voit osallistua myös aikaisemmin StyleRoomiin tekemälläsi keittiöalbumilla, jos lisäät siihen edellä mainitut hakusanat ja kuvateksit.
5. Tarkemmat ohjeet StyleRoomin käytöstä ja kilpailun säännöt löydät täältä


HUOM! Kilpailuun voi osallistua 1.3.–22.3.2015. Osallistumisajan päätyttyä raati valitsee kuusi finalistia, jotka pääsevät yleisöäänestykseen.


Finalistien valintaraadissa ovat Avotakan päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoma, StyleRoomin Laura Grönqvist ja Vihreä talo -blogin Annika Meder-Liikanen. Katso inspiraatioksi Annikan oma tunnelmallinen albumi Vihreän talon keittiön arjesta. Finalistien valinnassa raati kiinnittää huomiota sekä yleiseen tunnelmaan että keittiön ja sen yksityiskohtien persoonallisuuteen. Tarinat keittiön arjesta kiinnostavat myös.

Finaaliin, eli äänestysvaiheeseen valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viikolla 13. Minun keittiöni -kilpailun voittajan äänestys tapahtuu puolestaan viikolla 14. Tieto äänestyksen alkamisesta ilmoitetaan StyleRoomissa. Voittaja julkaistaan äänestyksen päätyttyä StyleRoomissa ja Avotakassa.


Intoa keittiön arkeen!

Keittiötarinoita odotellessa, StyleRoom-tiimi


Ps. Oletko uusi StyleRoomissa? Lue täältä mistä StyleRoomissa on kysymys ja tule mukaan. Lue myös vinkit toimivan kuva-albumin luomiseen.


Yhteistyössä:

Image title


Kansikuva: HelenaAhti-Hallberg

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia