Parhaat ideat syksyn fiilistelyyn

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Sieltä se tulee, vaikka kuinka rypistelee vastaan. Illat alkavat jo hämärtyä ja voi kaivaa kynttilät ja valosarjat ansaitusti esiin. Syksyiset oksat, värit ja koristeet tuovat myös tunnelmaa sisustukseen. Tässä jäsenten kauniita ja kivoja ideoita kotiin ja pihaan. Miten syksy näkyy teillä?

Syksyisiä diy-ideoita

Image title

Suskan syksyssä on kirkkaat värit. Kynttiläkuppi on koristeltu helmin ja sammaleella. Kranssin Suska teki oman pihan kasveista ja pihlajanmarjoista. Katso lisää Suskan hienoja diy-ideoita

Tunnelmoi valoilla ja kynttilöillä

Image title

Tiina-H ja EmiliaKarenina ovat loihtineet terasseilleen ihanan tunnelmalliset syyshuoneet. Valosarjat, tyynyt, taljat ja kynttilät kutsuvat viettämään hämärtyvää iltaa.

Kerää asetelmaan syksyn värit ja herkut

Image title

Nämä Leenakarhusen syksyiset asetelmat ovat StyleRoomin suosituimpien kuvien joukossa. Vanhat pullot, kupit, kukat ja kurpitsat ovat kaikki sävysävyyn. Linkin takaa näet lisää kuvia kodista, jossa vuodenajat näkyvät aina tunnelmassa.

Image title

Oranssia teki pöydälle pienen syksyisen asetelman kellertyvistä lehdistä, herkästä heinäkimpusta ja kynttilöistä.

Yksi oksa riittää

Image title

Minimalistisen sisustuksen ystäville riittää yksi pieni yksityiskohta tuomaan syksyä kotiin. Jasmiinak:n karu mutta kauniisti kuivunut vaahteranoksa ja Cirkus-Joannan pirteät pihlajanmarjat ovat tyylikkäitä juuri tuollaisenaan.

Etsi lisää syksyisiä ideoita esimerkiksi hakusanoilla: syksy, tunnelma ja valosarja.

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia