Pienen parvekkeen sisustus x 7

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kapeat ja pitkulaiset parvekkeet ovat kinkkisiä sisustettavia. Luovuutta tarvitaan kalusteiden valinnassa, tai valmistuksessa. Parvekkeen tunnelmaa on onneksi helppo muuttaa vaihtamalla tekstiilejä, koristeita ja tietenkin kesäkukkia.

Tässä seitsemän StyleRoom-jäsenen parvekkeet erilaisine sisustusratkaisuineen.

Runsasta ja romanttista

Image title

Nämä romanttiset parvekkeet ovat kuin bonushuoneita. Lasitetun parvekkeen uskaltaa sisustaa verhoilla, matoilla ja runsailla tekstiileillä. Klikkaa linkkejä ja katso lisää kuvia: Kotikaupunginlaidalla ja IloaJaUnelmaa.

Image title

HeidiEnjoyLifen parvekekuvissa on kiva tunnelma. Valosarja, tuikut, lyhdyt ja kutsuva tarjoilu houkuttelevat löhöilemään diy-sohvalle.

Modernia diy-mielikuvitusta

Image title

Hurmaavanvalkeaa maalasi parvekkeen lattian kuultavan valkoiseksi ja vaihtoi sisustuksen värit raikkaammiksi. Pyörillä makaava diy-sohva ja vaaleat yksityiskohdat näyttävät hyvältä tummaa seinää vasten. 

Image title

MiiMii päällysti melkein kaatopaikalle joutuneen patjan parvekekäyttöön ja ompeli graafisista kankaista uusia tyynyjä. Pienellä pöydällä mahtuu nauttimaan aamu- tai iltapalaakin. Tutki lisää kuvia MiiMiin parvekkeesta.

Simppelin värikkäät valinnat

Image title

BohemeInteriorin ja Niklastarin pienillä parvekkeilla on iloinen ja rento fiilis. Jos kodin sisustus on väreiltään maltillinen, voi parvekkeella revitellä rohkeammin väreillä.

Selaa kaikkia StyleRoom-jäsenten parveke-albumeita täällä: www.styleroom.fi/parveke


Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia