Pieniä ja suuria diy-ideoita mökille

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Mökillä riittää rennompi tyyli (ja asenne), joten askartelut ja tuunaukset voivat olla sellaisiakin joita ei kotiin tekisi. Tässä mökille sopivia poimintoja StyleRoom-jäsenten albumeista. Kesäkausi alkaa pian, suunnittelu vaikka heti!

Jämälaudoista seinä, lavoista sohva

Image title

Formfollowsfunction remontoi käyttämättömälle vintille mökkifiiliksen. Seinä tehtiin vanhoista laudoista, jotka maalattiin epätasaisesti. Huonekalut ovat löytöjä, sohva tehty kuormalavoista ja kierrätyspatjasta. Nokkelaa ja kaunista!

Tuunattu huussi ja klapijakkara

Image title

Eijaimatikainen näyttää miten ulkohuusista tehdään paikka, jonne on mukavaa mennä. Raikkaan väristä maalia ja kivoja yksityiskohtia.  

Unelmien talo & koti -lehden asuntomessualbumista löytyi mainio idea mökille kuin mökille. Koivun klapeista tehdylle jakkaralle tai pikkupöydälle on aina käyttöä.

Pienet, mahtavat ahaa-elämykset

Image title

HannaKoon Yksityiskohtia-albumissa on kivoja, pieniä ideoita, kuten tämä nerokas ja hauskannäköinen lasiteline.

Revittele maalilla!

Image title

Leenakarhunen on mökkituunailujen kuningatar. Klikkaa albumiin, ja katso kymmenet valokuvat läpi. Yksi "Liepun" hauskoista ideoista on räsymatoksi maalattu laituri.

Kun kaikki tarpeellinen on tehty, keksi juttuja ihan vaan iloksi

Image title

Ninnulin paratiisimökillä on paljon katseltavaa. Kyltit on yksi mökkeilijöiden nokkelista diy-tekeleistä. Sadepisaroilla koristellun seitin valmistamiseen on tarvittu luonnonihmeitä!


Lisää ihania mökkikuvia ja diy-ideoita täältä: www.styleroom.fi/mökki

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia