Profiilisivu muuttui - uudista omasi!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

StyleRoomin jäsenten profiilisivut ovat saaneet uuden raikkaan ilmeen. Oman profiilin muokkaamiseen kannattaa käyttää muutama minuutti, vaikka albumien kuvat kertoisivatkin paljon kodista ja sisustustyylistä. Pienetkin tiedonmuruset asukkaasta antavat mukavan lisän kuvien selailuun.

Mitä uutta?

Uutena ominaisuutena profiiliin saa nyt lisättyä kansikuvan, jonka lisäksi itsestään voi kirjoittaa pienen kuvaustekstin sekä jäsentiedoissa voi kertoa halutessaan mm. asumismuodosta ja harrastuksista. Jäsentiedot ovat uudessa profiilissa hypänneet "näytä lisää"-valikon taakse. Niitä pääsee muokkaamaan painamalla rataksen kuvaa profiilisivun oikeassa reunassa.

Image title

Kansikuva valikoituu automaattisesti albumien kuvista, mutta sen saa myös vaihdettua mieleisekseen. Vaihto onnistuu, kun vie profiilisivulla hiiren kursorin kansikuvan päälle, jolloin esiin ilmestyy "lataa uusi kansikuva"-teksti.  Sitä painamalla koneelta voi ladata omaa sisustustyyliä korostavan kuvan. Kansikuva rajautuu automaattisesti keskelle, joten kannattaa valita vaakakuva.


Laitathan meille viestiä, jos mieleesi tulee kysymyksiä tai toiveita StyleRoomin muutoksiin liittyen!

-Nea / StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia