Sisustaja etsii verkosta täsmävinkkejä - katso mitä!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Selvitimme viime kuukausien ajalta sisustajien suosikkihakusanoja täällä StyleRoomissa ja muualla verkossa. Löytyykö sinun kodistasi näitä paljon haettuja aiheita?

Led-valot

Ylivoimaisiksi hakusuosikeiksi ovat nousseet led-valot, joiden käytössä on rajana vain mielikuvitus. Styleroomilaisten kodeista ledejä löytyy mm. saunoista, lastenhuoneista ja olohuoneista esimerkiksi pallovalojen muodossa.

Kattokruunu

Maailmalla Googlen hauissa korkealla loistavat kattokruunut, jotka tuovat yksinkertaiseenkin tilaan ripauksen glamouria. Kattokruunuja ilmestyy tasaiseen tahtiin myös styleroomilaisten koteihin, mistä hyvää esimerkkiä näyttää Tiina-H upealla makuuhuoneen valaisimellaan.

Image title

ValkoistaHarmoniaa on korostanut led-valoilla olohuoneen yksityiskohtia, joiden lisäksi TV:n yläpuolelta löytyy myös valkoinen tauluhylly.

Tauluhylly

Tauluhyllyt kasvattavat jatkuvasti suosiotaan StyleRoomissa. Kätevä, pieneenkin tilaan mahtuva seinähylly kannustaa keräilemään erilaisia kehyksiä ja pieniä koriste-esineitä.

Verhot

Verhot näkyvät Googlen hauissa korkealla etenkin näin keväisin, kun talven tummat värit on aika vaihtaa kevään pirteisiin kuvioihin ja hempeisiin pastellinsävyihin.

Kontaktimuovit ja liitutaulut

Perinteisten sisustustarrojen lisäksi pinnalla ovat myös kontaktimuovit ja liitutaulut. Kontaktimuovien salaisuus lienee niiden monipuolisuus, sillä esim. DC-Fix:llä voi joko tehdä pieniä kuvioita erilaisille pinnoille tai päällystää vaikka kokonaisen lipaston tai keittiön kaapit. Liitutauluja taas voi taiteilla seinille mm. liitutaulutarroilla tai maalilla.

Image title

Goosehouse on tuonut olohuoneeseensa kevättä Marimekon verhoilla ja oransseilla sisustustyynyillä. Nuapurissa taas on päällystänyt keittiön kaapinovet DC-Fix -kontaktimuovilla. Katso inspiroivat ennen/jälkeen-kuvat pienellä budjetilla toteutetusta remontista.

Mikäli bongasit tuttuja esineitä, niin muistathan lisätä hakusanat kuviisi! Näin kuvat löydetään helpommin ja saat jaettua inspiraatiota muille sisustajille.

Jutun lähteenä käytettiin Google Trendsiä, omia havaintoja sekä StyleRoomin kävijätietoja.


- Nea/StyleRoom

Olen StyleRoomissa digitaalisen markkinoinnin traineena. On hienoa päästä yhdistämään kaksi intohimoa; sisustus ja markkinointi!

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia