Keittiö on ruokahuollon tapahtumapaikka ja oleskelutilan keskipiste. Minun keittiöni on koottu valkoisista kaapinovista, tummapuisesta keittiötasosta ja punaisista ruusukaakeleista. Nuo ruusukaakelit ovat ehdoton suosikkini. Ruokapöytänä toimii iso vanhasta ovesta tehty pöytä, jonka ympärille mahtuu hyvin ainakin kymmenen henkeä. Keittiö on I-mallinen eli sijoittuu yhdelle seinälle. Tämä sopii tähän talouteen vallan hyvin, kokkausintoilu kun on hyvin kausiluontoista.
Onnistuneen brunssin resepti: kutsutaan neljä ystäväperhettä, kannetaan lisää pöytiä ja tuoleja, katetaan kaikki kauneimmat astiat. Tehdään ruokia etukäteen pakkaseen ja vain tuoresalaatit, leivät ja smoothiet samana aamuna niin ei tule kiire. Kohotetaan maljoja, syödään, nauraa käkätetään ja syödään taas lisää.