Kaunis kattaus tuo kaikille hyvän mielen ja tunnelman, katettiinpa se arkena tai juhlapäivinä. Suunnittelen kattauksen ja katan pöydän jo edellisenä päivänä, ja varsinaiseksi juhlapäiväksi jää enää tarjottavien kaunis asettelu ennen pöytään istuuntumista. Kuvissa on juhannuksen lounaspöytä meille kahdelle, puolisolle ja itselleni, toisessa kuvassa pääsiäis- ja kolmannessa kuvassa vappukattaus meille kahdelle sukupolvelle eli pojan perheelle ja mummille ja papalle.
Onnistuneen brunssin resepti: kutsutaan neljä ystäväperhettä, kannetaan lisää pöytiä ja tuoleja, katetaan kaikki kauneimmat astiat. Tehdään ruokia etukäteen pakkaseen ja vain tuoresalaatit, leivät ja smoothiet samana aamuna niin ei tule kiire. Kohotetaan maljoja, syödään, nauraa käkätetään ja syödään taas lisää.