Sisustushaaaste: kodin muutos ennen ja jälkeen

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Edit 6.4.2016: 

Sisustushaaste on päättynyt. Arvonnassa Balmuirin Capri-pellavapyyhesetin voitti Piudis albumillaan Piudiksen keittiö ennen ja jälkeen. Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajalle!

Tästä sisustushaasteessa oli kyse: 

Esittele "ennen ja jälkeen" -kuvat kotisi muutoksesta, oli se pieni taikka suuri. 

StyleRoomista etsitään ideoita kodin muutosprojekteihin. Monissa suosituimmista albumeista on esitelty havainnollistavat kuvat kodista ennen ja jälkeen muutoksen. Näitä halutaan lisää!

Haastamme nyt kaikki kodinlaittajat kaivamaan arkistojaan ja esittelemään kuvat ajalta ennen kodin muutosta ja muutoksen jälkeen. Osallistua voi yhtä hyvin kuvilla olohuoneen pikku pintaremontista, keittiön täysuudistuksesta kuin lasten leikkinurkkauksen uudesta järjestyksestäkin. 

Osallistuneiden kesken arvotaan setti Balmuirin ylellisiä Capri-pellavapyyhkeitä. 

Image title

Osallistu näin: 

 1. Kirjaudu StyleRoomiin ja tee uusi albumi, jossa esittelet jonkin kotisi muutosprojektin ennen ja jälkeen -kuvin. Voit osallistua myös olemassa olevalla ennen ja jälkeen -albumilla. 

2. Lisää albumiin ja kuviin hakusanat "ennen ja jälkeen" sekä "sisustushaaste". 

3. Kokoa albumi 28.2.2016 mennessä. Osallistumisajan päätyttyä StyleRoom-tiimi arpoo osallistujien joukosta voittajan, jolle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajatieto julkaistaan myös StyleRoomissa. 

4. Arvonnan voittaja saa ylellisen setin Balmuirin harmaita, 100-prosenttisesta pellavasta valmistettuja vohvelipyyhkeitä. Settiin kuuluu viisi pyyhettä: pikkupyyhe 30x30 cm, kaksi käsipyyhettä 45x100 cm ja kaksi suurta pyyhettä 70x140 cm. Palkinnon arvo on 155,70 €. 

Tutustu tarkemmin StyleRoomissa järjestettävien kilpailuiden sääntöihin täällä

VINKKI: tee albumillesi ennen ja jälkeen -kansikuva

Kokeile myös StyleRoomin uutta ennen ja jälkeen -toimintoa, jolla voit asettaa albumin kansikuvaksi haluamasi kuvaparin:

1. Klikkaa sopivan ennen-kuvan kohdalla lisävalikkoa kuvan oikeassa alareunassa (kolme pistettä), ja valitse kohta "Merkitse ennen-kuvaksi".

Image title

2. Klikkaa taas lisävalikkoa (kolme pistettä) sopivan jälkeen-kuvan kohdalla, ja valitse nyt puolestaan kohta "Merkitse jälkeen-kuvaksi". Näin valitsemasi kuvat näkyvät vierekkäin albumin kansikuvana. Esimerkkikuvat jäsenen JRH albumista Kesäparveke.

Image title

Kansikuvapari rivitalokodin makuuhuoneen uudistuksesta jäseneltä Saakurkistaa. 

Lisää kuvainspiraatiota kodin muutoksista löydät Ennen ja jälkeen -sivulta

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia