StyleRoom 1 vuotta - osa 3/3 toimitusten suosikkijäsenet

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

A-lehtien asumiseen ja kotiin keskittyvät lehdet ovat olleet myös mukana StyleRoomin ensimmäisessä vuodessa. Jokainen näistä toimituksista saikin valita StyleRoom-jäsenistä omat suosikkinsa. Tässä diplomien saajat perusteluineen.


StyleRoom 1 vuotta - palkitut jäsenet osa 3/3

Toimitusten valinnat

AVOTAKKA: Annanpp (1.)

"Kekseliäs sisustaja, joka saa pienin muutoksin koteihinsa (kyllä hänellä on kaksi kotia) uusia raikkaita tuulahduksia. Yhdistelee taitavasti eri ikäisiä ja tyylisiä kalusteita eikä tyydy vain ostamaan valmista. Yksinkertaisesti valloittava.”

MEIDÄN TALO: Tsinnia (2.)

"60-luvulla rakennetun kodin remonttiprojektia on ilo seurata. Remontoi ajanmukaisesti mutta modernisti. Selkeät ennen–jälkeen -kuvat."

UNEMIEN TALO&KOTI: TytDiy (3.)

"Kekseliäitä DIY-ideoita, jotka on toteutettu iloisella otteella. Osassa nähty paljon vaivaa omaperäisen lopputuloksen saamiseksi."

KOTIVINKKI: Ilona (4.) 

"Ilonalla on vahva näkemys, persoonallisia ratkaisuja ja tee itse -oivalluksia. Hän sisustaa vaivaa säästämättä ja yhdistää onnistuneesti vanhaa, uutta sekä uusvanhaa. Ilona ei pelkää värejä eikä runsautta. Sisustaa selvästi itseään varten, ei kaikkien makuun tai ”myyntiin”. Rohkea tyyli lattiasta kattoon."

Image title

MEIDÄN MÖKKI: Leilakoistinen (5.)

"Kuvissa korostuu aidosti ympärivuotinen mökkimäisyys, mutta toki sisustuksessa löytyy myös kakkosasuntomaisuutta. Monipuolinen kokonaisuus, jossa on paljon yksityiskohtia ja katseltavaa."

VIHERPIHA: Kukkaiselämää (6.)

"Valitsimme Kukkaiselämään, koska hänen pihassaan on käytetty runsaasti kasveja. Kukkaiselämää on raikas tuulahdus pihojen ja puutarhojen joukossa. Kuvissa näkyy todellinen kasvi-innostus. Sellainenhan puutarhan pitäisi olla - kokoelma kauniita kasveja - ei kamaa."

Image title


Kiitos lehtien toimituksille ja onnea vielä kaikille palkituille. Tästä on hyvä jatkaa.

muut palkitut: 

Osa 1/3: tilastojen perusteella palkitut suosikkijäsenet
Osa 2/3: erityismaininnat sekä aktiivisuudesta palkitut jäsenet

Suomen StyleRoomin toisen vuoden aikana yhteisöön on tulossa inspiroivia muutoksia sekä paljon uusia aiheita sekä haasteita. Pysykää matkassa!


- StyleRoom-tiimi: Laura, Hannele, Anna ja NeaKommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia