StyleRoom-tiimin lahjatoiveissa: lakanat, arkku, yöpöytä, suihkuverho ja naulakko

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Lounaspöydässä se alkoi, keskustelu lahjoista joita toivoisi kotiin. Päädyimme haaveilemaan teidän kuvienne pariin, ja etsimään esineitä, jotka vastaavat toiveitamme. Kukin meistä tiimiläisistä valitsi kolme suosikkia, jotka saisivat mielellään paljastua aattona paketista...


Laura: "Kaipaan yöpöytää, johon laskea kirjat ja vesilasi (nyt ne ovat lattialla potkittavana). Hankintaa hankaloittaa se, että sängyn kupeessa on hyvin pieni tila. Nämä kolme kivaa ja kaunista ratkaisua, etenkin keskimmäinen seinähylly, saattaisivat toimia. Tikkaatkin olisivat hauskat, koska ne saisi tarvittaessa kasaan."

Image title

Yöpöytäinspiraatio jäseniltä: annapp, valkoinensoihtu ja StyleRoomin tuparikoti


Hannele: "Joulupukki voisi kantaa minulle kauniin ja persoonallisen arkun, johon voisin piilottaa kaikki piirustus- ja valokuvaustarvikkeet. Nyt visukrääsät ovat kaapissa rumassa muovilaatikossa, johon ne eivät mielestäni kuulu. Minun olisi myös tarkoitus laittaa uusiksi yksi kodin nurkkaus, jonne arkku sopisi enemmän kuin hyvin."

Image title

Arkkuinspiraatio jäseniltä: RAWdesignblog, Villakuppila ja Comprovisual


Anna: "Haluaisin uuden suihkuverhon vanhan tilalle. Nyt kylpyhuoneessamme on Marimekon Hetkiä-suihkuverho ja uusikin saisi olla väritykseltään mustavalkoinen."

Image title

Suihkuverhoinspiraatio jäseniltä: Nata, Etola ja designwash


Sara: "Tarvitsemme eteiseen uuden naulakon. Kapea ja musta naulakko sopisi kotimme sisustukseen. Pieneen eteiseen kävisi hyvin vaihtoehto, joka ei vie lattiatilaa. Naulakkoon pitäisi kuitenkin mahtua monta takkia. Itsetehty ratkaisu puhuttelee ekologisuutensa ja edullisuutensa vuoksi."

Image title

Naulakkoinspiraatio jäseniltä: annakoo, SatuK ja jasmiinak


Nea: "Joulun toivelistaltani löytyvät tänä vuonna uudet lakanat, koska vanhat vuodevaatteemme eivät enää silmää hivele. Varsinkin pellavalakanat kiinnostaisivat, koska kauniin ulkonäön lisäksi niiden on kerrottu tekevän nukkumisesta entistäkin mukavampaa."

Image title

Lakanainspiraatio jäseniltä: Tayttaelamaa, SannaInspiredByLove ja tarinoitatalosta


Minkä sisustustuotteen sinä toivoisit joululahjaksi? Voit hakea ideoita muiden jäsenten kuvista hakusanoilla. Linkkaa kommenttiin suosikkisi.

Jännää odotusta! - StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia