Ta-daa! Saamme 10 uutta sisustusblogia

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

StyleRoom-bloggaajien joukko kasvaa. Lokakuusta eteenpäin löydät sivultamme jo 14 loistavan sisustusbloggaajan tuoreimmat jutut.

Haimme kesällä uusia tyyppejä verkostoomme, ja hakijoita oli iloksemme yli 90. Ihanien sisustus- ja kotiblogien joukosta valitsimme StyleRoomiin 10 uutta inspiraation tuottajaa. Valinnassa keskityimme erityisesti siihen, että porukasta löytyy erilaisia asujia sekä eri sisustustyylien edustajia. Jokaiselle teille jotain!

Image title

uudet bloggaajamme ovat:

Muita ihania

Muita ihania -Tiina (kuvassa alarivissä oikealla) aloittaa viidentenä mentoribloggaajana, eli tulee tekemään kanssamme tiiviimmin yhteistyötä. Iloisen ja boheemin käsityö-, askartelu- ja perheblogin takana on 3 lapsen äiti, jonka mielestä koti saa vähän repsottaa.

Muita ihania -blogin lisäksi mentoreina jatkavat jo keväällä StyleRoomissa aloittaneet Vihreä talo, Hunajaista, Diagnoosi sisustusmania ja Tarja´s Snowland.

Projekti Verkaranta

Muotoilijaksi opiskeleva Jutta (keskellä toinen vasemmalta) asuu perheensä kanssa vanhassa tehdasrakennuksessa, modernilla ja varmalla otteella sisustetussa kodissa.

Hajottamo

Sanavalmis Heidi (keskellä vasemmalla) pyörittelee remonttisuunnitelmia ja huonekaluja suuressa "käkikellotalossaan". Heidillä riittää juttujen lisäksi vinkkejä etenkin pienellä budjetilla sisustamiseen.

Domargård Villa Olivia

Sanna (alhaalla keskellä) restauroi ammattitaidolla upeaa 1800-luvun rakennusta. Blogissa pääsee seuraamaan talovanhuksen kunnostusta ja kuvia tyylikkäästä, klassisesta sisustuksesta.

Elämää Villa Honkasalossa

Kotoilua rakastava, yhdeksän lapsen äiti Malla (ylhäällä vasemmalla) asuu suloisessa vaaleanpunaisessa villassa, jonka tyyli edustaa romantiikkaa puhtaimmillaan. 

Nuapurissa

Maru (keskellä oikealla) pitää mustavalkoisesta, mutta rakastaa värejä. Parin pikkulapsen äiti kannattaa kierrätystä, haaveilee designista ja kirjoittaa nasevasti elämästään.

Sateenkaaria ja serpenttiiniä

Laura (ylhäällä keskellä) pääsee sisustamaan kahta kotia, vanhaa hirsitaloa ja vastikään remontoitua kaksiota. Omien sanojensa mukaan "virkkaa, maalaa, repii tapettia ja hermojaan".

Pikkutalon elämää

Sanna (alhaalla vasemmalla) on 40+ bloggaaja, joka tarjoilee blogissaan värikästä elämää isolla kauhalla; ruokaa, matkustusta, tuunausta, remontointia ja kesällä paljon puutarhajuttuja.

Kirpparikeijun kotona

Persoonallisen blogin ja hurmaavan kierrätyskodin takana on Anne (keskellä), joka näpertelee, sisustaa ja kirjoittaa ennakkoluulottomasti ja värikkäästi.

Kaksin kaksiossa

Laura (ylhäällä oikealla) remontoi innoissaan vastahankinttua vanhaa puutaloasuntoa. Nuorenparin sisustusprojekteissa luovuus, diy ja opiskelijabudjetti ovat avainsanoja.


Tervetuloa StyleRoomiin upeat naiset. Keksitään yhdessä kaikenlaista kivaa sisustusintoilijoiden iloksi.

- StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia