Täällä asuu: glamouria rakastava cocowhiteblog

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Blingblingiä, säihkettä, ja lattiasta kattoon valkoista. Cocowhiteblogin Saija ei harhaile rakastamastaan tyylistä. Viimeisen päälle laitetun kodin salaisuutena on myös intohimo nimeltä siivous.

1. Miten ja missä asut?

Asun Lohjalla helmikuussa valmistuneessa kiviomakotitalossa lähellä keskustaa. Kotimme on suunniteltu lapsiperheelle sopivaksi ja muokattavaksi tarvittaessa. Materiaalit on huolella valittu hyvin helppohoitoisiksi ja kestäviksi. Tilaa löytyy sopivasti 147 neliötä, jossa mahtuu äiti, isä, 2-vuotias ja 1-vuotias tyttö temmeltämään.

Image title

2. Onko sisustustyylisi aina ollut "valkoinen höystettynä kimalluksella" vai onko se muuttunut vuosien myötä?

Sisustustyylini on vuosien aikana muuttunut hyvin modernista, minimalistisesta ja trendien seuraajasta nykyiseen valkoiseen glamourhenkeen. Vielä muutama vuosi sitten makuni vastasi enemmän pohjoismaista vaaleaa puun käyttämistä ja modernien sisustuselementtien suosimista. Lempimerkkejäni olivat Hay, Eames ja Muuto. Koin tämän tyylin olevan enemmän muita sisustajia varten ja aloin pahasti viehättymään modernin ja romanttisen fiiliksen yhdistämisestä. Valkoinen, kromi, kimallus ja läpinäkyvät materiaalit iskivät elämääni vauhdilla ja ihastus oli välitön!


3. Onko helppo pysyä valitulla linjalla, vai tekisikö joskus mieli hankkia kotiin jotain ihan muuta?

Kyllä tällä modernin romantiikan linjalla on hyvin helppo pysyä. Kun katson vanhoja kuvia edellisen talomme sisustuksesta, ei se ole enää yhtään minua. Tämä tyyli ihastuttaa itseäni ja kestää hyvin kauan meidän kodissa. Nykyinen kivitalomme on unelmien täyttymys, mutta silti sitä vähän salaa suunnittelee uutta kotia.

Image title


4. Oletteko miehesi kanssa samoilla linjoilla kodin sisustamisesta?

Mieheni ei pahemmin puutu minun sisustamiseen ja ostoksiin liittyen kotiimme. Hän tietää sisustamisen olevan suuri intohimoni, joten hän on ihan mielissään kotimme tyylistä. Olemme kumminkin yhdessä päättäneet uuden talomme pintamateriaalit ja näin tehnyt tärkeimmät päätökset yhdessä. Leikkisästi toteamme aina tätä kysymystä meiltä kysyttäessä, että "minä sain päättää kotimme sisustuksen, mieheni autokatoksen ja varaston". Kun kyse on sisustuksessa kynttilänjalasta tai uudesta matosta, teen päätökset itse.


5. Mistä asiasta tai huoneesta pidät kotonanne eniten?

Olen yhtä ihastunut olohuone-keittiö-akseliin edelleen, kuin mitä olin sitä suunnitellessakin. Yhtenäinen olohuone ja keittiö tuovat ihanaa avaruutta ja on kotimme ehdoton sydän. Tila on vähän yli 60 neliötä ja vietämme tässä tilassa suurimman osan ajastamme. Korotettu harjakatto tuo tilaan kivaa korkeutta ja ilmavuutta. On kiva valmistaa ruokaa ja samalla seurata pienien tyttöjemme touhuilua olohuoneessa.

Image title


6. Mistä sisustukseen liittyvästä haaveilet?

Tämä ei niinkään liity sisustamiseen, mutta haaveissani pyörii ensi kesän projektimme, joka tosin voi jäädä kiireen takia ihan ajatustasolle. Haaveilen terassillemme sijoitettavasta "kesähuoneesta" eli ylimääräisestä lasitetusta lämpimästä tilasta, jonka toisesta puolesta tulee lisää säilytystilaa ja toisesta vierasmaja/leikkihuone tytöillemme ja vieraille. Tämä siintää haaveissa ja toteutuu heti kun sopiva aika löytyy.


7. Onko teillä aina noin siistiä kuin kuvissa?

Kun kotona asuu kaksi pientä lasta, siisteys ei ole ihan joka hetkessä mukana! Siisteys on kuitenkin minulle todella tärkeä asia, joten pyrin pitämään kotimme siinä kunnossa, että vieraat voivat 5 minuutin varoitusajalla saapua meille. Itseäni harmittaa sotku suuresti, joten joskus toimin pienenä siivousaddiktina ja laitan kotimme kuntoon pari kertaa päivässä. Pääasiassa meillä on siistiä, mutta joskus sitä pitää vaan ottaa rennommin ja antaa lasten levittää lelut ympäri taloa!

Image title

Kiitos Saija. Ihailtavan harmonista, järjestelmällistä ja siistiä teillä kyllä on! Ehkä seuraavaksi albumi miehen varastosta? :)

Katso lisää valkoisen kimaltavia kuvia: Cocowhiteblog StyleRoomissa

Ja tutustu myös Saijan blogiin: www.coconutwhite.com


- Laura/StyleRoom


Ps. Aikaisemmat jäsenesittelyt löydät täältä.

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia