Tässä ovat joulukotihaasteen voittajakuvat!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Joulukotihaasteen Facebook-äänestys on päättynyt. Eniten tykkäyksiä saivat nämä kolme kaunista, mutta hyvin erilaista kuvaa. 

Voittajakuvista painetaan StyleRoomin lahjakortteja ja jäsenet kuvien takaa saavat kukin 150 euron lahjakortin Finnish Design Shopiin. Onnea voittajille!


EssiEsmeraldan tunnelmallinen ja moderni olohuonenurkkaus keräsi eniten tykkäyksiä. Klikkaa albumiin ja katso lisää Essin upeita joulukuvia.

Image title


HuvikumpuLivingin maalaiskodin joulua ihasteltiin mm. näin: "Nostalgista ja hiljaista tunnelmaa. Yksinkertainen mutta silti rehevä."

Image title


Saakurkistaa ihastutti simppelillä asetelmakuvalla, jota kommentoitiin mm. näin: "Rauhallinen, hiljainen, kaiken glitterin keskellä!"

Image title


Äänestäjistä arvottiin myös yksi onnekas, joka saa 150 euron arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin. Voitosta on ilmoitettu henkilökohtaisesti Facebookissa. 


Kiitos kaikille osallistuneille. Joulukotisivulta löydät satoja haasteeseen osallistuneita kuvia ja muita jouluisia ideoita. Seuraava joulukisa alkaa muuten pian, pysy kuulolla!

- StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia