Tässä ovat Väriä pintaan -finalistit! Äänestä suosikkiasi

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kaupallinen yhteistyö: VÄRISILMÄ

Me haastoimme  – te toteutitte! Äänestämällä jotain kuudesta finalistista, voit voittaa 150 euron lahjakortin Värisilmä-liikkeeseen. Tutustu raadin valitsemiin pintaremonttikohteisiin ja anna äänestyssivulla ääni suosikillesi.

Väriä pintaan -kisassa etsittiin luovia seinäpintaratkaisuja, osallistuvia albumeita tuli kymmeniä. Finalistit valitsi raati, johon kuuluivat Värisilmän ja Unelmien Talo&Koti -lehden edustajat, StyleRoom-bloggarit sekä StyleRoom-tiimi.

Voittajan saatte äänestää te!

Tutustu finalisteihin JA Äänestä täällä *

* Muokattu 17.8.2015: Äänestys päättynyt ja äänestyslinkki poistettu.

Image title

Skoo: Protesti valkoiselle

Tämän kodin asukkaita ei haittaa vaikka värit eivät aina sovi yhteen, kunhan kierrätys otetaan huomioon. Huoneet ovat toinen toistaan hurjemmissa kuoseissa ja väreissä.

Image title

JohannaKoo: Koon keittiössä

Tumma seinä oli radikaali muutos, mutta se toi minimalistiseen sisustukseen ja muuten valkoiseen keittiöön toivottua kotoisuutta ja syvyyttä.

Image title

Jennaleinonen: Leikkimökki

Vanha leikkimökki kaipasi muutosta ja kiva idea syntyi lasten kanssa. Lautoja maalattiin erivärisiksi kotoa löytyneillä jämämaaleilla, ilman suunnitelmaa. 

Image title

Kakku: Peräkammarista makuukammariksi

Rintamamiestalon yläkerran kammarissa likaisenvaaleat paneelit saivat väistyä tapettien tieltä. Väreiltään vahva tapetti on tunnelmallinen ja sopii vanhaan taloon.

Image title

Anni-julia: Vanhan puutalon keittiön uusi ilme

Rintamamiestalon keittiö laitettiin uusiksi ihan itse. Suuret maalatut kolmiot ja kirkkaat värit olivat alusta asti suunnitelmissa vahvana visuaalisena vaikuttajana.

Image title

Myy85: Keittiöunelmista totta

Unelmien tapetti oli jo löytynyt, ja paras paikka sille oli kodin sydän. Perinteinen välitilan laatta on korvattu tapetoidulla seinällä ja suojattu värittömällä lasilla.


Äänestysaikaa on 16. elokuuta asti. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaksi (2) 150 € arvoista Värisilmä-lahjakorttia. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Yleisöäänestyksen voittava finalisti palkitaan 500 € arvoisella lahjakortilla Värisilmä-liikkeeseen. Voittaja julkaistaan viikolla 34.

Muita osallistuneita albumeita löydät täältä.

- StyleRoom-tiimi


Kaupallinen yhteistyö:

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia