Tee itse muistitaulu: 8 ideaa!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Liput, muistilaput, kuitit, kauniit kortit - jonnekin ne on laitettava talteen. Muistitaulu pelastaa! Jos perinteinen korkkitaulu ei miellytä silmää tai sovi kodin tyyliin, muistitaulun voi tehdä itse.

Tässä erilaisia itse tehtyjä muistitauluja StyleRoom-jäsenten kodeista.

Aarteita ja koristeita seinälle

Image title

Ninnulin söpö muistitaulu on koristeltu pitsinauhoin ja helmin.  Suskan diy-taulun pohjana toimii kehykseen pingotettu rautalankaverkko, johon on helppo kiinnittää muistoja ja muita juttuja. 

Käytännöllinen monitoimitaulu

Image title

Unelmien talo&koti -lehden albumissa esitellään muistitaulu, jossa yhdistyy monta toimintoa. Pieniä lokerikkoja esim. ompelutarvikkeille, maalattua liitutaulupohjaa muistiinpanoille ja omat paikkansa on myös lehtileikkeille ja muille papereille.  

Image title

Elsass: mustavalkoisen, graafisen työpisteen tauluna on mustalle pohjalle tehty korttikollaasi. Hauska lisä on pöydän päälle viritetty musta nauha/kumppari, johon saa lisää yksityiskohtia. 

Image title

Johannaliinan koululaistyttären huoneeseen tehtiin muistitaulu yksinkertaisesta vanerilevystä. Erilaisiin koukkuihin ja klipseihin voi ripustaa koruja, kortteja ja muuta tärkeää. 

Kierrätysromusta muistitauluksi

Image title

Kodikkaastikotona: Uskoisitko, että tämä muistitaulu on tehty vanhaan polkupyörän vanteeseen? Yksinkertainen idea virittää ripustusnaruja toimii monenlaisissa kehikoissa. Myös Venla1 on kierrättänyt vanhaa romua hyötykäyttöön. Valkoiseksi maalattuun metalliritilään saa kiinnitettyä erilaisia koukkuja ja klipsejä.

Image title

Formfollowsfunctionin keittiössäkin on oma "muistitaulu". Vahvaan metalliruudukkoon voi ripustaa reseptien ja muistojen lisäksi purkkeja ja keittiövälineitä. Hauska idea!


Lisää StyleRoom-jäsenten muistitauluideoita löydät täältä.


Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia