Tee itse sisustustyyny -kisan voittaja on selvinnyt

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Pirkka-lehti ja StyleRoom haastoivat styleroomilaiset jakamaan parhaita sisustustyynyn tuunausideoita. Tee itse sisustustyyny -kilpailuun osallistuttiin loka–marraskuun aikana kaiken kaikkiaan yli sadalla erilaisella tyynykuvalla.

Voittaja on nyt valittu. Onneksi olkoon cirkus-joanna

Image title

Pirkka-lehden sisustustoimittaja Elina Wikman päätyi valitsemaan cirkus-joannan voittajaksi seuraavin perustein:

"Pelkistetty tyyny erottui muista idean ja valmistustavan yksinkertaisuudella, silti tyyny on todella tyylikäs ja persoonallinen. Tämän vuoksi valitsin tyynyn voittajaksi.

Kuviontia pystyy varioimaan lähes loputtomasti pyörylöiden kokoa, sijoittelua ja väritystä muuttamalla. Kuvioinnilla voi piristää myös vaatetta. Nämä kaikki variaatiomahdollisuudet ilahduttavat, ovat plussaa.

Onnistuakseen tyynyn valmistamisessa tekijällä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta piirtämisestä tai käsitöistä. Tyyny on siis helppo ja myös edullinen toteuttaa, mikä tekee siitä erinomaisen tee se itse-tuotteen.

Pallo muotona on pirteä, ja vaikka väritys on musta-harmaa-valkoinen, ei tyyny ole ankara olemukseltaan. Värien puolesta tyyny sopii kaikkien muiden värien pariksi. Tyynyssä on mielestäni jotakin hyvin skandinaavista-pelkistettyä ja ajatonta tyylikkyyttä."

Halusimme palkita osallistujien joukosta voittajan lisäksi vielä pari taitavaa tyynyntuunaajaa OK | Omin käsin -kirjalla (Kantinkoski, Vento). Kunniamaininta ja kirjapalkinto menee siis seuraaville tyynytaitureille: Minna-Leena ja lystikaskoti.

Rusetti-, hirviö- ja bambutyyny ihastuttivat väreillään. Näitä tyynyjä on vaikea ihastella hymyilemättä.  Kuvat&tyynyt: lystikaskoti 

Image title

Kangastusseilla piirretty pöllö erottui tyynykuvien joukosta. Minna-Leena oli tehnyt myös pari tyynyä fleece-kankaasta. Kuvat&tyyny: Minna-Leena

Image title

Tyynykuvien sato oli ihanan kirjava, ja toteutuksista näki, että mielikuvitusta styleroomilaisilta ainakin löytyy.

Kiitos vielä kaikille sisustustyynykisaan osallistuneille!

–StyleRoom-tiimi


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia