Tee itse sisustustyyny – voita 150 €:n lahjakortti!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Esittele itse tehty sisustustyyny. StyleRoom ja Pirkka-lehti haastavat kaikki jakamaan kekseliäät ja persoonalliset tyynyideat muillekin. Inspiroivin toteutus voittaa 150 €:n sisustuslahjakortin.

Itse tehdyt sisustustyynyt voivat olla niin ommeltuja kuin neulottujakin. Tuunausideakin käy, jos vanha sisustustyynysi on saanut siten uuden elämän.  Tässä sisustushaasteessa vain mielikuvitus on rajana.


HUOM.! Kilpailu on päättynyt ja voittaja on valittu.

Image title


Inspiroivin ja omaperäisin sisustustyyny voittaa 150 euron lahjakortin, jonka voi käyttää joko Kodin Ykkösessä, Askossa tai Sotkassa, oman valinnan mukaan. Voittajan valitsee Pirkka-lehden sisustustoimittaja Elina Wikman. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittaja julkaistaan myös täällä StyleRoomissa.


Lisää tyynyvinkkejä löydät Pirkka-lehden sisustustyynyalbumista.


Osallistumisohjeet:
1. Ota kuva tekemästäsi sisustustyynystä ja lisää se StyleRoomissa kuva-albumiin.
2. Lisää kuvaan ja kuva-albumiin hakusana sisustustyyny.

3. Voit myös jakaa ohjeet tyynyn tekemiseksi, jos sinulla on kuvaohjeet vaiheittain.
4. Julkaise albumi ja olet mukana kisassa.Voit osallistua kilpailuun myös jo olemassa olevalla kuva-abumilla StyleRoomissa, kunhan lisäät albumiin kilpailuaikana hakusanan sisustustyyny.


Kilpailuaika on 26.9.–31.10.2014. 


Image title


Uusi StyleRoomissa?

StyleRoom on yhteisö, jonka jäseniä yhdistää kiinnostus sisustukseen. Voit koota omaa leikekirjaa muiden kuvista ja koostaa albumeja omista sisustuskuvistasi. Käy tutustumassa myös StyleRoominkeskustelufoorumiin.

StyleRoomin käyttö on maksutonta ja onnistuu niin tietokoneella kuin mobiililaitteilla. StyleRoomin käyttöehdot ja kilpailusäännöt löydät täältä. Jos et ole koskaan ennen käyttänyt StyleRoomia, käy lukaisemassa "Näin käytät StyleRoomia"-blogipostaus.


Omaperäisin tyynyidea voittakoon! 


–StyleRoom-tiimi


Kuvat: Pirkka-lehti

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia