Teemakuvakilpailu: sisustuksen virkkaus- ja neuletyöt

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Puikko- ja koukkutaiturit huomio! Löytyykö sinun kodistasi neuloen tai virkkaamalla tehty tyynynpäällinen, torkkupeitto, matto tai vaikka jokin ihan muu sisustusjuttu? Esittele oma sisustuksellinen käsityösi ja osallistu Unelmien Talo&Kodin teemakuvakisaan!

Kokoa oma albumisi ja osallistu kilpailuun alla olevia ohjeita noudattaen. Neule- tai virkkuutyönsä esitelleistä arvotaan 10 onnekasta, jotka palkitaan kivoilla palkinnoilla. Lisäksi arvonnan voittaneiden käsityökuvat julkaistaan Unelmien Talo&Koti -lehdessä. Kilpailuun on mahdollista osallistua 3.1.2017 saakka.

Image title

Osallistumisohjeet:

1. Luo StyleRoomiin 3.1.2017 mennessä albumi, jossa esittelet itse tekemäsi neule- tai virkkuutyön. Muista kiinnittää huomiota kuvien sisustuksellisuuteen ja laatuun. Voit osallistua myös päivittämällä olemassa olevaa albumiasi.

2. Nimeä albumi haluamallasi tavalla ja kerro muutamalla lauseella sisustukseen liittyvästä käsityöstäsi.

3. Lisää sekä albumiin että kuviin hakusanat "unelmientalojakoti" ja "käsityöhaaste".

4. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 10 voittajaa. Yksi saa palkinnoksi sveitsiläisen Valeran Metal Master Light -hiustenkuivaimen, jonka kestävä metallirunko on päällystetty 24 karaatin kullalla. Palkinnon arvo on 129 €. Muut palkitaan Juustokakut-kirjalla, arvo 37 €. Lisäksi voittajien kuvat julkaistaan Unelmien Talo&Koti -lehdessä.

Tutustu StyleRoomissa järjestettävien kilpailuiden sääntöihin täällä. Kilpailuun voi osallistua myös osoitteessa Meilläkotona.fi.


Löytyykö kodistasi jo jokin teemaan sopiva neule- tai virkkuutyö vai tekisitkö kokonaan uuden? Kokeilunhaluiset käsityöintoilijat voivat etsiä inspiraatiota teemakuvakisaan vaikkapa StyleRoomilaisten taidokkaista neulotuista ja virkatuista sisustusjutuista. Sitten vaan koukku käteen ja puikot sauhuamaan! 


Kivoja käsityöhetkiä ja aurinkoisia pakkaspäiviä <3

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia