Terapeuttiset säkit ja lattialle levinnyt elämä

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Bloggareiden olohuoneissa sohva ei olekaan tärkein paikka.

Haastoimme teidät pohtimaan onko olkkarissa oltava sohva. Vai voisiko kodin niin sanotun ykköspaikan sisustaa jotenkin ihan muuten? Neljä sisustusbloggaria tarttui haasteeseen ja kirjoitti ajatuksiaan blogeissaan. 


SaaristohuvilanTaru ja terapeuttiset säkit:

"Olkkarissamme ei ole enää hetkeen ollut lainkaan sohvaa tai sohvia. Päätös ei ole kaduttanut. Olemme pyrkineet siihen, että oleskeltaisiin myös muissa tiloissa olohuoneen tapaan. 

Totuuden nimessä on sanottava, että tällä hetkellä meidän olkkarin tärkeimmät asiat ovat kaksi suurta säkkituolia. Ne heitetään makuuasentoon ja rohjotetaan vierekkäin käsi kädessä syntyjä syviä pohtien. Välillä maristen jaksamisen vähyyttä, välillä toinen toiselle vakuutellen että kyllä kaikki jotenkin järjestyy. Terapeuttisia nuo Buggle-Upit!"

Image title

Lue Tarun blogista minkälaisen olohuoneen hän tekisi tekisi seuraavaan kotiinsa...


Jenni_Talosanomat ja olohuoneen retkiruokailut:

"Tärkein paikka olohuoneessamme ei ole sohva, vaan lattia, johon meillä on tapana talven tullen viikottain haalia kaikki talon tyynyt ja löhöillä takan edessä. Myös piknikit ovat lasten suosiossa. Silloinkin saavat kalusteet väistyä ja olohuoneeseen levitetään viltti ja piknikeväät. Helppoa, halpaa ja hauskaa!"

Image title

Mutta minkälainen olisi Jennin perheen olohuone, jos mitkään reaaliteetit eivät rajoittaisi vaihtoehtoja? Lue blogista. 


JohannaKoo ja olkkarin itse tehdyt ylpeydenaiheet:

"Monien mielestä sohva on olohuoneen tärkein huonekalu. Itse en ole sitä mieltä. Meillä istutaan todella paljon keinu- ja lepakkotuolissa. Olohuoneemme tärkeimmät huonekalut ovat omat tekemäni. Suomalaiselle luonteelle ei ole tyypillistä kehuskella itseään tai tekemisiään, mutta teen sen silti.  Lehtikuusesta tekemäni olohuoneenpöytä ja tv-mööbeli vaneerista ovat silmäteräni. Niillä on erilaista arvoa."

Image title

Mutta jos Johanna saisi sisustaa olkkarin täysin eri tavoin, niin minkälaisesta elementistä hän homman aloittaisi? Lue Löytö-blogista.


Tilapäinen sohvattomuus on avannut piipadoo_piian silmät: 

"Omassa olohuoneessa tulisi olla hyvä olla. Se ei tarkoita, että olohuoneessa olisi oltava jokin yksittäinen tietty huonekalu tai esine kuten esimerkiksi se sohva, hyvin pärjää ilmankin. Tosin kyllä meille vielä sohva tulee. Vaikkei tämä futonpatjalöhöilykään hullumpaa ole, ei se välttämättä toimi esimerkiksi isovanhempien vieraillessa. Vaikka luulenpa, että sohvan hankkimisen jälkeenkin löydän itseni, aivan kuten ennenkin, useammin lattialta kun sohvalta istumasta!"

Image title

Tässä näkyy sohva, mutta katso Piian blogista miltä olkkarin elämä näyttää juuri nyt kun sohvaa ei ole!  


Kiitos pohdinnoista. Kodikas olohuone -haaste on voimassa vielä viikon. Ehdit mainiosti mukaan.

- StyleRoom-tiimi


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia